Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stalingrad = irytacja

BRAKUJE MI SIŁ DO UŻALANIA SIĘ.....

Polecane posty

Nie mam już sily na narzekanie. Siedze tu i gapie się w ten monitor, jak sroka w gnat. 26 lat i SAMA. Nienawidze tego słowa, nienawidze nienawidziec. Doły pod oczami, oczy przygaszone, kąciki opadły na dół. Czekam wciąż na coś, czego nie jestem w stanie nawet określic. Kompletnie żadnej motywacji działania. Cały wieczor telewizja potem internet, najpier czat (ten debilny czat) teraz kafeteria. Zdaje sobie sprawe, że mnóstwo tu takich wpisów i nic nowego nie przekazuje. Boże JAK SIĘ WYRWAC Z TEGO DOŁU?????? W tle radio rmf classic, same smętne nuty ale wcale nie ciągnie mnie do ostrych klimatow. Ciągnie mnie do wszystkich smutków tego świata a więc i tu (przecież większośc użytkownikow to samotnicy, dziwacy i tym podobni). Niech ktoś mną potrząśnie mocno! bo głupieje. A tak na margesie, wkurza mnie ten STALINGRAD, kolejna gwiazda największych nieudacznikow (wiem, ze jest inteligenty, mimo wszystko nie wiem czemu, irytuje mnie jego topic). POMOCY!

Gość Wykształciucha
Zapytytam się grzecznie - "W czym mogę pomóc?"

Gość Wykształciucha
Też miałam takie stany ...

i jak sobie z tym poradziłas?

Gość gorszy jest kapselko
stalingrad to przynajmniej tylko zakompleks. Tamten drugi to jeszcze wujek dobra rada z poglądami takimi, że jak by go słuchać to tylko same kurwy lecące na auta, co to chcą faceta za każdym razem wychujać a przez net to tylko prowokują. żałosny pajac

Irytujesz mnie bo chcialbyś byc pępkiem świata, staleś się idolem dla nieudaczników....przez Ciebie mniej osób interesuje się innymi topicami. Wkurzasz mnie i tyle. Czuje dzis złosc na kimś musze się wyżyc wypadlo na Ciebie.

Aż taką gwiazdą jestem? Kurcze, nawet nie wiedziałem. Może wezmą mnie do "Dzień dobry TVN" albo "Rozmów w toku".

Gość widocznie stalingrad
pisze ciekawiej od autorki i zabiera jej publike zarzuca jemu ze on szuka uwagi, a jej irytacja wynika stad, ze to ona tej uwagi potrzebuje, a on jest jej konkurencja :D zenujace

Więc sam się zgłos, proponuje "Rozmowy w Toku". Z ciekawości zobacze jak wyglądają nieudacznicy kafeterii. .... A Ty ("widocznie Stalingrad") zajmij się sobą, Stalingrad nie potrzebuje kiepskiego adwokata.

do Drzyzgi wystarczy zadzwonic ,tzn do redakcji , mam temat , i jakis program sie znajdzie ;)

Rano, przed wyjściem do szkoły płucze jame ustną spirytusem salicylowym i chucham kolegom opowiadając jak ostro wczoraj znów pochlałem :classic_cool:

moze ty sie zajmij soba? :D sama sie przypierdalasz do innych, a mnie pouczac bedziesz? :D

A Ciebie Stalingrad co tu ciągnie, masz swój topic to go pilnuj.

Gość Stallngrad
Powiesiłem sobie w przedpokoju zdjęcie jakiejś kobiety żeby pan spisujący stan liczników wody myślał że mam dziewczynę :(

Gość pikusia
autorko sadzac po twojej zadziornosci nie jest jeszcze z toba tak zle ;) stan ktory opisujesz jest mi bardzo bliski :( ale takiej cietej riposty to ja nie mam , choc miec bym chciala (choc moze to wynika poprostu z moich uwarunkowanian , np zbyt malej bystrosci umyslu ,ale wole te teorie jednak odrzucic) wracajac do tematu, jestem w takim wieku jak piszesz i chyba cie doskonale rozumiem :( z dnia na dzien zaczynam czuc , ze coraz mniejsza szansa na zmiane :( tylko ciagle wija mi sie to pyatanie CZEMU???????????????????????? :(:(

Gość pikusia
i coraz mocniej to czuje , ze takie moje przeznaczenie..:( jedno malutkie pocieszenie-w mym sercu tli sie uczucie , jednak pozosytanie ono jednostronne, moze jestem glupia , ale ciesze sie , ze choc to ..

to miejsce jest chore....."widocznie stalingrd" nie potrzebuje Twoich komentarzy. Można dostac nerwicy.

Tak właśnie było. Przerobiłem w fotoszopie to zdjęcie tak, że umieściłem dziewczynę w moim pokoju. Pan od wody zobaczył na stole to zdjęcie i spytał co to za laska, a ja do niego, że to jest Ala i to jest zdjęcie po tym, jak pomogła mi posprzątać pokój. Ale zerwałem z nią, bo znalazłem lepszy model. http://www.crazyladies.pl/zasoby/images/ladies/middle/3221002.jpg

Gość Stallngrad
Zawsze biorę ulotki od dziewczyn bo pozwala mi się to cieszyć myślą, że jakaś dziewczyna coś mi wrzecie dała :O

spytaj stalingrada czy on potrzebuje twoich komentarzy zgadnij kto to miejsce czyni chorym? :D

Gość pikusia
nie no ,fajnie :O ja sie tu uzewnetrzniam ,a wy podejmujecie durny temat nie przeszkadzam wiec w konwersacji , a do ripost nie mam glowy ide sie pouzalac nad soba w samotnosci :(

Gość zasósz sobie osobne temate
to pewnie ktoś wejsdzie i cos ci napisóje

pikusia Ten stan trwa przynajmniej dwa lat, początkowo nie byłam taka agresywna ale po jakimś czasie i to się zmienia, czlowiek zaczyna się buntowac, wszystko go dookola zlości, nie potrafi znależc dla siebie miejsca....Moze przeszlam do kolejnego etapu tej "depresji". Pogadalabym z Tobą dłuzej ale niestety, są tu osoby ktore prowokują do kłótni. Nie mam ochoty czytac tych prymitywnych wypowiedzi - hmm..."widocznie stalingrad" - nie wiem, Ty? Mimo wszystko, miłego wieczoru pikusia. Trzymaj się.

zawsze to lepiej obwiniac innych, prawda?