Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stalingrad = irytacja

BRAKUJE MI SIŁ DO UŻALANIA SIĘ.....

Polecane posty

Gość widocznie stalingrad
i cytat wieczoru " Czuje dzis złosc na kimś musze się wyżyc wypadlo na Ciebie. " 🖐️

"Irytujesz mnie bo chcialbyś byc pępkiem świata, staleś się idolem dla nieudaczników." Zapamiętaj sobie skamląca suko, że ja tu jestem idolem. A teraz wracaj do kuchni!

Gość sssssssssssssssssssssra
Ja na dole, ona na górze i sra

Darker, ja nie chcę przyćmiewać twojej gwiazdy ... wystarczy mi bycie w Top10 prawiczków na forum.

Gość top 1 to jest ten co może
o sobie powiedzieć, że nie miał nigdy dziewczyny bo jestem niski, - jestem brzydki, - jestem nudny, - nie mam zainteresowań, - jestem małomówny, - jestem nieśmiały, - nie mam przyjaciół, - nie prowadzę życia towarzyskiego, - nie potrafię poznawać ludzi, - nie jestem rozrywkowy, - nie jestem inteligentny, - nie wiedziałbym o czym rozmawiać towarzysko z dziewczyną, - nie mam perspektyw, - nie umiem tańczyć, - jestem prawiczkiem, - nie mam prawa jazdy, - mam całkowicie kiepską osobowość, - mam starczanie nudną przeszłość, - nigdy nie zrobię nawet przeciętnej kariery, - nie umiem się bić, - nie mam poczucia humoru, - nie dysponuję wielką wiedzą, - mam małą stopę.

Gość top 1 to jest ten co może
no dobra top 2 bo do tematu z którego to ukradłam wpisał się jeszcze jeden

Gość ble ble żyje
przeciez i tu pisze