Monija 0 Napisano Listopad 23, 2010 tak to juz 4miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emi199 Napisano Listopad 23, 2010 Jesteś pewna?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monija 0 Napisano Listopad 23, 2010 tak juz kiedys tu pisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość belle de jour28 Napisano Listopad 23, 2010 coś mi się przypomina ale nie bardzi kojarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 23, 2010 buahah :D to znów Ty :D co za żenada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Listopad 23, 2010 ojej, dziewczyny, co się dziwicie - już raz tak było ;) autorko, a nie zaobserwowałaś nad swoim domem takiej świecącej jaśniej od innych gwiazdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 24, 2010 ja bede chyba nastepna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
victoria0424 0 Napisano Listopad 24, 2010 Mój kolega ostatnio też zaszedł w ciążę a nigdy seksu nie uprawiał. To dopiero jest niesamowite!:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 24, 2010 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach