Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Olka777

On jest zimny jak lód,a ja potrzebuję odrobinę czułości...

Polecane posty

Gość Olka777

Witam ! Z góry bardzo dziękuje,że czytacie ten temat. Mam dość poważny ( z mojego punktu widzenia) problem. Jestem z mężczyzną 2 lata. Przeżyłam z nim wiele wspaniałych chwil. Zakochana byłam po uszy. Jego tajemniczość bardziej mnie nakręcała,a nie zdawałam sobie sprawy,że kiedyś będzie mi to przeszkadzać. Problem w tym,że nigdy nie usłyszałam od niego słów,które dla innych kobiet są codziennością np. "jesteś najpiękniejsza!", "będe z Tobą na dobre i złe", "uwielbiam Twoje usta,włosy itp"... Na początku mnie to bardzo podniecało. Ta tajemniczość...ale coraz bardziej cierpiałam. Wiele było o to kłótni. Zawsze odwracał kota ogonem i to ja wychodziłam na tą złą...Mam obsesje na punkcie ładnych kobiet...wszystkim patrzę na nogi i porównuje do swoich... dla niego schudłam 9 kg i waze 53 przy 171cm. Ale wciąż jest źle... ciągle śledzę jego konto na koncie dla modeli i modelek i obsesyjnie sprawdzam kazda kobiete,której dał ocene. Oczywiscie wiekszosc wazy po 47 przy 178cm i wtedy ...ehhh... Bardzo mi brakuje czułosci,przytulenia. Nigdy niczego mu nie zabroniłam. Chodzi na imprezy,do kolegów na urodziny. Ufam mu. Nie wiem czy to dobrze. Wiem,ze nie mowi mi o wielu sprawach... Tydzien temu nawet sciełam włosy z długich na takie do szyii... wszyscy mówią,że wyglądam super,a zmiana jest na lepsze. Od niego usłyszałam: ładnie.... Ehhhh...mam wrazenie że on jest ze mną ze względu na seks...:( tak bardzo brakuje mi odrobinki bliskości...:( nie oczekuje wiele od niego,a ja sama mścić nie umiem się! Czuję się źle z tym,gdy pójde do kolezanki bez jego wiedzy...:( Chcę z nim skonczyć...już te "klapki" z oczu schodzą i widzę coraz więcej wad. Ale za niedługo święta,Sylwester... ściska mnie gdy on sam będzie tam z koleżankami ze swoich studiów... a święta... bez opłatka,prezentu... Bardzo proszę o radę. Wierzę w Was kobietki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować