Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana diana

potrzebna wasza pomoc...............

Polecane posty

Gość zalamana diana

chodzi o to, ze nie daje sobie rady sama ze soba, wiem ze jestem nie taka jak byc powinnam, a mianowicie chodzi o to ze : - kompletnie nie mam odwagi na nic -boje sie innych ludzi, z mysla ze zostane skrzywdzona, poniżona, wysmiana. - poczucie mojej wartosci jest równe zeru. - nie robie kompletnie nic co mogłoby sie wiązać z moja przyszłością, tzn nie szukam pracy, nie ucze sie bo mi sie nie chce.. - wiecznie sie boje ze ktos za plecami obgaduje mnie, knuje cos. - najgorsze jest to ze kompletnie nie potrafie zaufac zadnemu facetowi, cały czas mysle ze i tak mnie pewnie zdradzi predzej czy pozniej bo jestem beznadziejna i znajdzie kogos lepszego, jestem zazdrosna, podejrzliwa, układam sobie najgorsze scenariusze... BOJE SIE ZE PRZEZ TO, NIGDY NIE BEDE W STANIE ZAŁOŻYC RODZINY, WYJSC ZA MĄŻ, ANI ŻYĆ NORMALNIE. :( czy ktos ma podobnie??:( błagam!!

Gość zalamana diana
22, z czasem jest ze mna coraz gorzej, nie wiem juz co mam robić... czy ktos ma podobnie, czy to juz sa poprostu pewne cechy charakteru, depresja?? czy co? :(

Gość zalamana diana
zapraszam Cię do nas odludkow - fobia społeczna i niesmiałośc to tylko 1/4 moich problemów z psychika ;/

Gość zalamana diana
:(