Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka parasolka44444

faceci, na jaką dziewczynę zwrócicie uwagę?

Polecane posty

Gość olka parasolka44444

Jak powinna być ubrana: kobieco ale nie wulgarnie, czy raczej wyzywająco? Jaki powinna mieć makijaż, czy może raczej bez makijażu, jakie uczesanie włosów? Co was najbardziej zaintryguje w danej dziewczynie? Jakieś męskie hobby typu samochody, piłka nożna? Czy moze coś, co świadczy o jej wielkiej wrażliwości, np. wolontariat w domu dziecka albo schronisku dla zwierząt? zapraszam do dyskusji :)

Gość z skad piszesz
nagą

Gość ekhm....
Jak powinna być ubrana: kobieco ale nie wulgarnie Jaki powinna mieć makijaż:najlepiej bez makijażu, albo taki, którego nie zauważę. jakie uczesanie włosów: co najmniej do ramion, a czy spięte czy rozpuszczone to jak wygodniej. Co was najbardziej zaintryguje w danej dziewczynie:hm.. trudno powiedzieć... każda zaskakuje czymś innym. chociaż jak sie kobieta będzie znać na piłce tudzież samochodach to zaintryguje niejednego faceta

Gość kasskka
sos nawet jeśli będzie głupia, złośliwa itp to jeśli będzie brunetką lubiącą piłke nożną, to jest Twoja?

Gość ekhm....
normalnie napisałbym o charakterze, ale że to nie było ujęte w temacie :>

Gość olka parasolka44444
o charakterze też możecie pisać :)

Gość moiis
taka co ma ładny usmiech , lubi mnie , jest sympatyczna itd .

Gość ekhm....
więc charakter... hm,,, no to tak: -miła -sympatyczna -optymistyczna -wrażliwa -czuła -opiekuńcza -nie głupia -fajnie byłoby jakby była wierząca -nie egoistyczna - i taka, która by mnie pokochała :) napisałbym więcej ale nie mam natchnienia

Gość ekhm....
więc charakter... hm,,, no to tak: -miła -sympatyczna -optymistyczna -wrażliwa -czuła -opiekuńcza -nie głupia -fajnie byłoby jakby była wierząca -nie egoistyczna - i taka, która by mnie pokochała :) napisałbym więcej ale nie mam natchnienia

Gość fsfrwefdsrwqrqwerqwe
głupia by do ciebie pasowała idealnie, soss nadawalibyscie na tych samych falach:classic_cool:

Gość flight 9090
oczywiscie oczy.... musza byc ciemne....wloski najlepiej tez. ubrana normalnie ,zadnych smiesznych szpilowatych kozakow, leginsow i pikowanych kurtek :) makijaz subtelny.... hobby... ciekawe ,zeby wyroznialo ja z tlumu.... moja sympatia np jest pilotem :) jak ja. ale podrywajac ja nie wiedzialem o tym i pewnie gdyby miala inne hobby tez byloby ok bo ma swietny charakter :) moze kiedys bedzie moja.....

Gość ssssddddsssaaa
uppppppppppppppppppppppppp