Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakasmutna

jak sie boje

Polecane posty

Mam poważny problem. Mam serowate upławy, i swedzenie narzadów płciowych. Obawiam sie isc do lekarza ze wstydu macie podejrzenia co to moze byc????

dziekuje za odpowiedzi. Powiedz, czy leczenie jest skomplikowane i dlugotrwale,jesli okazalo by sie ze to grzybica??

Gość leniwamalpa
a juz myslalam ze to kolejny temat o wojnie :) na szczęscie to tylko serowte upławy..ufff

no to zależy,jeśli sie szybko weźmiesz za leczenie to z tydzień może potrwać a jak nie to mogą być powikłania poważne...ale dlaczego sie tak boisz lekarza? przecież to lekarz musi fachowo ocenić i zalecić jakieś leczenie

Gość erwerwerw
kup sobie w aptece cloktimazorum na poczatek i tyle. jak nie przejdzie idz do lekarza.

boje sie bo mieszkam w malym miescie i jakos nie ufam utejszej sluzbie zdrowia.. powiedzieliby ze sie pewnie puszczalam, a ja mam stalego partnera, nigdy go nie zdradzilam, jak moglam to zlapac??

ee grzybice akurat często łapie sie przez branie antybiotyków, częste mycie lub w toalecie a nie seks no wlasnie clortimazolum sobie kup :P

a powinnam powiedziec mojemu facetowi?? jak on zareaguje jak mu powiem ze mam grzybice? nigdy sie juz nie bedzie chcial kochac ze mna..;(

przesadzasz,to nie jest straszna choroba, lepiej żebyś powiedziała dlaczego nie chcesz z nim teraz seksu uprawiać niż żebyś go zaraziła czy też żeby biedak myślał,że go już nie kochasz ;P

Gość ta poooomoooocna
Ze tak powiem, ginekolog nie gryzie. Idź w pośpiechu bo może coś złapałaś. Jeśli tego nie bedziesz leczyc to moze byc potem gorzej:(

prawie kazda kobieta to przechodzi wiec sie nie boj bo nie ma czego. prawdopodobnie twoj chlopak tez cos bedzie bral, bo moglas go zarazic. niekotrzy lekarze to olewaja, wiec sie upomnij o cos dla chlopaka, bo inaczej leczenie na nic. ty pewnie dostaniesz cos dopochwowego i doustnego