Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LeśnySłodziaczek

Co jak wasz facet woli inny styl ubierania niz wy reprezentujecie?

Polecane posty

Gość niestety nie
ha ha ha:D Pytanie jak u 14-stolaki... która ma ogromny życiowy problem!

jak widze laske w leginsach to czuje obrzydzenie . lasia ma sie ubierac normalnie i to wystarczy

Gość kaddarka
kazdy ma jakis styl::) Ubieraj sie tak, jak ty lubisz. Nos fryzury takie, jak ty lubisz. Badz soba! Udajac kogos innego, niz jestes, nie bedziesz szczera. Kogo chcesz oklamywac? jego, czy sama siebie? bez sensu...

No wlasnie ja sie nie zamierzam zmieniać, jeszcze czego :D Ale nie rozumiem dlaczego on sobie nie znajdzie laski w swoim typie, na szpilkach i z pofarbowanymi wlosami, tylko się woli za takimi oglądać i mnie namawiać, żebym się ubierała "jak suka"? :P

Gość kaddarka
LeśnySłodziaczek a kto by tam zrozumial faceta? :):):)

moj wlasnie lubi jak dziewczyny chodza w balerinkach i juz mnie wku***a jak pi****oli :) (musialam), ze powinnam sobie takie kupić, chociaz mialam, ale mu sie podobają czarne, bo widzial, jak inne laski mają... moim kolezankom faceci sie nie wpiprzaja w to, co noszą

lasia powinna nosic spódnica pończoszki lub rajstopy i buty na obcasie nie musi byc niewiadomo jak wysoki czy to są duze wymagania??

Gość oblęsny to jest prawik
cream. Jak ktoś chce to mogę przesłac jego zdjęcie

Aha. To masz identycznie jak mój chłopak :] Ja nie lubię się tak ubierać ;/ mioze jak będę starsza, ale teraz bym czuła się nie sobą, jak debil jakiś.

Gość dawaj fote creama
:D

Gość hahhhaaahh
oblęsny to jest prawik cream. Jak ktoś chce to mogę przesłac jego zdjęcie " Ja tez chce :D:D:D:D:D

Eee ta i tak nie będzieci mieli pewności, że to on. Ale zauważyłam taką dziwną prawidłowość, że im koleś mniej atrakcyjny to się bardziej napala ;/ Dlaczego tak jest? Brzydale nie umieją sobie konia walić?

Gość ghdhddgd
"Ale zauważyłam taką dziwną prawidłowość, że im koleś mniej atrakcyjny to się bardziej napala ;/ Dlaczego tak jest? Brzydale nie umieją sobie konia walić?" to prawda , brzydale tacy sa

Gość oblęsny to jest prawik
:D

Gość faceci to wzrokowcy
dlatego lubią mini, dekolty itp. Ale wiesz, można to pogodzić- ubieraj się normalnie tzn.tak jak lubisz kiedy wychodzisz z domu, a jak jesteście w domu możesz od czasu do czasu strzelić sobie jakiś mocniejszy makijaż, założyć super mini i nich chłop ma uciechę:)