marika.em 0 Napisano Listopad 23, 2010 czy to mozliwe ze test ciazowy po 12godzinach moze sieradykalnie zmienic z negatywnego na pozytywny??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 23, 2010 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to mozliwe ze Napisano Listopad 23, 2010 czytalas ulotke i nie zrozumialas co w niej pisze ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie jest zycie Napisano Listopad 23, 2010 moze :) wiekszosc testow tak ma :) nic sie nie martw! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 23, 2010 tzn ze jestem w ciazy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczorek 31 Napisano Listopad 23, 2010 no tak http://bitwa-na-sniezki.pl/780782 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to mozliwe ze Napisano Listopad 23, 2010 nie ! tzn ze nie umiesz czytac albo jestes zbyt leniwa, zeby sie pokwapic nie bez powodu na test patrzy sie makcymalnie do kilku minut od nasiusiania ( zaleznie od testu) bo wszedzie wyraznie pisze, ze wtedy wynik jest wiarygodny a swoja droga po cholere trzymasz test 12 godizn prosze cie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 23, 2010 no nie wiem zawsze tak robie dla pewnosci naprwde nie wiedzialam o tym ze juz potem to nie wazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 23, 2010 naprawde myslisz ze nie powinnam sie tym sugerowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eksplouszyn32 Napisano Listopad 23, 2010 babo, a niby kiedy ma ci pokazać ciążę? minutę po stosunku? czy może przed? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona nie pisala o czasie od Napisano Listopad 23, 2010 stosunku, ale o tym, ze trzymala test z sikiem przez 12 godizn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to mozliwe ze Napisano Listopad 23, 2010 poczytaj ulotke dla pewnosci idz do gina, albo zrob sobie badanie krwi jesli tak Cie to dreczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 23, 2010 ?????wiec jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okrutnica ze mnie Napisano Listopad 23, 2010 Najlepiej zrób kolejny test, a wynik odczytaj tylko do 5 minut jak w instrukcji jest napisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 23, 2010 no tak ja mam dopiero 18lat mozesz mi powiedziec gdzie mozna zrobic takie badanie bo nie mam pojecia;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 23, 2010 momencik, zrobie go nawet zaraz;) strasznie sie przestraszylam;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okrutnica ze mnie Napisano Listopad 23, 2010 MOżesz też zrobić betę z krwi dla pewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to mozliwe ze Napisano Listopad 24, 2010 badanie betahcg jest wykonywane z tego co mi wiadomo w kazdej analityce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okrutnica ze mnie Napisano Listopad 24, 2010 To zrób, jeśli wyjdzie negatywny, to ciąży po prostu nie ma. Daj znać co wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okrutnica ze mnie Napisano Listopad 24, 2010 Betę możesz zrobić w Laboratorium Analiz Lekarskich. Wpisz sobie to na Google i nazwę swojej miejscowości, to wyskoczy Ci adres gdzie możesz najbliżej wykonać to badanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to mozliwe ze Napisano Listopad 24, 2010 no i jak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 24, 2010 teraz zrobila pre test i nie ma sladu po drugiej kresce wspomne jeszcze ze tamten test zrobil sie jakis taki caly zolty i ciagle sie zmienia pomimo tych 12godzzin szczerze nie widzialam jeszcze czegos takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość puch Napisano Listopad 24, 2010 Spokojnie, jeszcze nie zdążyła zebrać moczu w pęcherzu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to mozliwe ze Napisano Listopad 24, 2010 no bo dlatego odczytuje sie od razu dla spokoju przeczytaj ulotke to zobaczysz ze test sie robi, chwilke sie czeka, sprawdza sie i go wyrzuca a po kilku godzinach to tam cuda wianki moga sie pojawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okrutnica ze mnie Napisano Listopad 24, 2010 Tak więc to nie ciąża. Weź jeszcze pod uwagę, bo tego nie pisałaś, czy masz jakieś objawy świadczące że mogłaby to być ciąża, a także to ile czasu spóżnia Ci się okres, a czy był do tej pory regularny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 24, 2010 no okres to 9dni mi sie spoznia ale ja ostatnio bardzo duzo stresu mialam wlsnie z tym byl zwiazany;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 24, 2010 roznie to znim zawsze bywalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klasiaaaaaa Napisano Listopad 24, 2010 zrób kolejny test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 24, 2010 trzeci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to mozliwe ze Napisano Listopad 24, 2010 nie, kolezance widac nie chcialo sie doczytac calego topiku idz spac i sie nie stresuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach