Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczonaaaa3459123

praca na produkcji, przy tasmie

Polecane posty

Gość gość
Praca na produkcji to najgorsze co może być, na dodatek najczęściej mało płatna . Grosze , że się w głowie, ludzie za średnią krajową?. Weź wyżyj za takie pieniądze na wynajmie.

Gość Opel90

W dacpolu idzie spoko zarobić na produkcji. Robiłem tak jakiś czas nim założyłem własny biznes 😉

Gość Baros

Wcale to nie jest masakra. Nie ma co przezywac... Robie w Mando juz drugi rok i jest ok, nie ma co sie spinac

Gość Dariusz

Pacuje na produkcji w firmie Unia Meble, praca lekka nie jest, trzeba montować meble, przenosić drewna, jednak bardzo dobre wynagrodzenie i w porządku szefostwo. Praca bardzo stabilna, jestem zadowolony

Gość Zcvb

Na produkcji też pracują ludzie, nie wszystko zawsze wychodzi idealnie, ale wszyscy się starują, sam pracuje w Mlekovicie i złego słowa nie mogę powiedzieć ani o zarobkach ani przełożonych, bardzo stabilna i dobra praca.

Gość Bożena

Zmien prace. Ja nie czuje się taka sponiewierana, mimo, że pracuję przy częściach samochodowych w Mando. Wracam i jeszcze mam siłę dzieci ogarnąć.

Gość Adrian

ja pracuje przy produkcji opakowan w firmie C2C, praca nie jest trudna, bardziej to prace manualne, ale zarobki są dobre i fajna atmosfera 

Gość Kacpoer
Dnia 21.08.2019 o 10:00, Gość Adrian napisał:

ja pracuje przy produkcji opakowan w firmie C2C, praca nie jest trudna, bardziej to prace manualne, ale zarobki są dobre i fajna atmosfera 

a jak z zarobkami? czytalem ze nie jest zle

Gość anton

nie są złe zarobki, c2c to przyzwoita firma, co prawda duzo studentów tam pracuje, ale i starsi tez dobrze sobie radza 

Gość Karol

To prawda, znam C2C i moge wszystkich polecic, byc moze wydaje sie, ze praca na produkcji jest ciężka, ale naprawdę nie jest źle. Nawet dziewczyny pracują i dają radę, sa to bardziej prace manualne 😉

Gość Marek K

Ja pracuje ale przy produkcji mebli w Unii Meble i jest ok. Praca wg mnie bardzo spoko, a idzie się przyzwyczaić jak człowiekowi zależy.

Gość Kazek

Pracowałem w Novaście u Piotrowskiego, zakład produkcyjny. Warunki były w porządku, kasa na czas, wyrabialiśmy się z obowiązkami.