Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczonaaaa3459123

praca na produkcji, przy tasmie

Polecane posty

Gość zmeczonaaaa3459123

jw pracuje ktos tak? masakra, wsyzstko mnie boli. piszcie jak wam sie ta praca podoba i jak radzicie sobie z bolem plecow

Gość ja tak pracuje
mnie nie bola plecy tylko łydki

Gość ja tak pracuje
ja w Holandii

Gość shazz
ja pracuję co prawda nie na produkcji tylko w sieciówce odzieżowej, ale to w zasadzie podobne. najgorzej jest kiedy 8 godzin dziennie na stojąco składam ciuchy, zupełnie jak robot. nogi bolą jak cholera, czasem plecy i kark, jak długo jestem pochylona nad stertą szmat rzuconych gdzie popadnie przez klientów. najgorsze są nocne skurcze łydek, trzeba łykać magnez i witaminę B6, to pomaga, a na nogi dobre są ciepłe kąpiele w soli morskiej plus krem zmiękczający do stóp

Gość zmeczonaaaa3459123
ile macie przerwy w pracy..? u mnie to 15 minut, ale wg mnie to zamalo :( wszystko tak boli po calym dniu..

Gość pracowalam tak w polsce
tragedia! i nie ze bolalo, ale tam bylo taaak kurrewsko nudno, ze myslalam, ze se zyly podetne :O bylam gotowa wejsc do pierwszego lepszego biura i blagac na kolanach o prace chocby w p[rzerzucaniu dokumentow :O takiej desperacji nie czulam nigdy podczas szukania pracy co pracujac na produkcji. masakryczna praca. nigdy wiecej chocbym miala pod mostem wyladowac.

Gość zmeczonaaaa3459123
pracuje przy tasmie dopiero 2 tygodnie i ciagle ktos sie tam zwalnia, patrze na zegarek co 5 minut!!! taka nuda, nie wiem jak mozna pracowac tak przez np 20 lat!! ja dostaje jebla w tej robocie, a moj maz do mnie " tylko stoisz i machasz rekoma to czym ty sie meczysz" myslalam ze jestem jakas inna ale widze ze nie jestem sama :(

Gość gilllko
bylam gotowa wejsc do pierwszego lepszego biura i blagac na kolanach o prace chocby w p[rzerzucaniu dokumentow -- ano trzeba było się uczyć...!

Gość zmeczonaaaa3459123
skonczylam admin istracje i pracy w moim miescie nie ma!!!

Zmęczona Nie jesteś sama, taka praca tylko tak fajnie wygląda, ale w rzeczywistości ręce opadają, drętwieją i można się nabawić już w młodym wieku ...hmmm to słowo mi wypadło, wiesz choroby kości, stawów.

Gość pracowalam tak w polsce
gillllko chcesz zablysnac humorem? to wypierrdalaj do kraju gdzie docenia twoj uposledzony humor 🖐️

Gość zmeczonaaaa3459123
musimy dac rade, nie bede majac 25 lat brala tabletek przed kazdym pojsciem do pracy, zycze wytrwalosci i dobrych snow

Gość ja tylko
Ja pracowałam na nocki po 12 godzin w UK, ja piertolę, masssssssakra! Zarobiłam co mogłam i spieprzyłam do PL, teraz pracuję w... przerzucaniu dokumentów i mam się świetnie. Kasa nieporównywalnie mała do tej z UK, ale okazuje się że kasa to nie wszystko. Nigdy w życiu bym już tam nie wróciła!

ja pracowalam w UPS w holandii, nie produkcja, ale przesrane. musialam dzwigac worki z paczkami, zdarzalo mi sie nawet rozladowywac tiry z wielkimi paczkami. mialam takie bole brzucha od tych ciezarow ze masakra, balam sie ze przepukliny dostane.

Gość 12tydzcizy mam
jedzie z was ktos do hollandi na tasme lub do kwiatkow?

Gość gość
w pracy przy taśmie na produkcji pracuje wiele ludzi. Sam jestem właścicielem takiej jednej formy, która zajmuje się sortownią odpadów komunalnych. U nas na hali najważniejsze jest aby maszyny były dobrej jakości, sprawne, wtedy pracownikom dobrze się pracuje. Wyposażyłem firmę w taśmy transportowe, transportujące które kupiłem w firmie http://www.tapeservice.wroclaw.pl/. Oni mają dobrej jakości urządzenia i oferują montaż oraz ich pełny serwis.

Gość tosia662
Potrzebne Ci będą porządne rękawice. Najlepiej pracowało mi się na produkcji w rękawicach kupionych w tej hurtowni http://krajowy.biz/firma,atest-hurtownia-bhp-andrzej-kacprzyk

Gość gość
My w naszej hali mamy sprzęt od http://cassioli.com.pl/ takze tasmy. Zanim zaczynaja przy niej prace nasi pracownicy - osobiscie je testowalismy. Nie zauwazylismy wiekkszego obciazenia, a pracownicy tez sie nie skarza.

Gość gość
Polecam przy prowadzeniu hali produkcyjnej zaopatrzyć się w odpowiedni sprzęt w postaci wózków widłowych. Osobiście zamawiałem w http://toolmex-truck.pl/

Gość marta4
Praca na tak zwanej "taśmie" nie jest zła. Jednak od czasu wyższe stanowiska popełniają błędy dotyczące awansów osób fizycznych. Czytałam o tym na stronie http://www.projektgamma.pl/strefa-wiedzy/wiki/sukcesja-w-zakladach-produkcyjnych W zakładach produkcyjnych w ubiegłych latach małą uwagę zwracano na przygotowywanie następców na stanowiska kierowników i brygadzistów. Po prostu oni byli i nic więcej, a potem nastąpiły błędy, które ciężko tak od razu naprawić.

Gość Marta z Pustynne Myśli
www.pustynnemysli.blogspot.com < -Tutaj znajdziecie cały opis pracy na produkcji, relacje między pracownikami na umowę o pracę, a pracownikami na umowę zlecenie. Opis sytuacji, gdy uczeń wchodzi na produkcję oraz opis pracy przez agencję zatrudnienia. Wszystko od A do Z na PRAWDZIWYCH doświadczeniach. Pozdrawiam!

Gość gość
Wystarczy zerknąć tutaj - https://www.gowork.pl/praca/opole;l Pod względem zatrudnienia warunki są teraz super, pracy nie brakuje, każdy może coś znaleźć, a na jakich zasadach? To już wasza kwestia, to już wasze oczekiwania. Ogólnie praca na produkcji jest teraz dosłownie dla każdego.

Gość gość
Sama pracuję na produkcji w firmie www.macopharma.pl, która zajmuje się produkowaniem wyrobów medycznych do pobierania krwi. Są dużą firmą, która dba o swoich pracowników i zapewnia im odpowiednie warunki pracy.

Gość gość
gość 2017.01.20 My w naszej hali mamy sprzęt od http://cassioli.com.pl/ takze tasmy. Zanim zaczynaja przy niej prace nasi pracownicy - osobiscie je testowalismy. Nie zauwazylismy wiekkszego obciazenia, a pracownicy tez sie nie skarza. Osobiście również korzystamy z tej firmy! Mamy także ich maszyny w naszej hali produkcyjnej! To naprawdę fantastyczna opcja! Przyspieszaja produkcje, ulatwiaja prace. SUper opcja!

Gość gość
Chcesz zobaczyc Penisa ?

Gość gość
Haja XD. Jakie reklamy XD Ja j***e XD

Gość gość
Ja pracuję dla teekanne i warunki są całkiem spoko, więc jak ktoś jest z okolic krakowa to polecam