Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

.....

Polecane posty

dzień zaczął się za wcześnie ;) zadzwonił kurier i musiałam wstać :o zrobiłam sobie filiżankę zielonej herbaty i czekam a jak u ciebie Ostra ??

U mnie w miarę. Rano stałam w gigantycznym korku, potem w sklepie pokłóciłam się z facetem który wpieprzał się na chama w kolejkę, a teraz już siedzę w pracy :classic_cool:

Tego faceta pewnie odwieziono do szpitala w stanie ciężkim ? :classic_cool:

Gość a tam a tam
Ostra gdzie pracujesz??

Głównie firmie handlowej, zajmuję się eksportem pisałam już kiedyś , a oprócz tego mam jeszcze kilka zajęć:D

Gość a tam a tam
aha, niewiem ze pisalas bo na kefe wchodze od niedawna , tez siedze w pracy i sie nudze ...

Gość a tam a tam
miło mi :) ;p to moze doradzicie mi cos bo od 15 grudnia bede bezrobotna jakies pomysly na zarobek macie na prace gdziekolwiek? szukam pisze dzownie chodze i nic aktualnie jestem na stazu w urzedzie skarbowym ale tak jak mowilam 15 koniec .. ;/

Gość a tam a tam
jestem z woj. Śląskiego Bytom 20 lat wykształcenie średnie techniczne zawod technik żywienia

Szpileczko nie wiem .. 😭 :( Śląskie daleko..Może trzeba osobiście połazić po zakładach, firmach i zostawiać cv? Trafiłaś na trudny okres, koniec roku..

Gość a tam a tam
a Ty ostra skad jestes?? no wlasnie trudny okres do konca grudnia i tak posiedze w domu os stycznia rozpoczne intensywne poszukiwania mam nadzieje ze uda sie :)

Gość a tam a tam
no wlasnie z zawodu sie ciesze bo ezgamin na technika nie kazdy zdaje ale nie chca mnie do pracy jako konktetnie technologa zywienia bo nie mam doswiadczenia a jak je do cholery mam miec jak w tym roku skonczylam szkole ?! moge jedynie pracowac na kuchni co mi sienie usmiecha i jako kelnerka ale na to mi chlopak nie pozwala .. ehh musialm sie wyżalic ... :) co powiecie ciekawego dziewczyny?? :)

Gość a tam a tam
no wlasnie wiem ze musze byc cierpliwa w maju skonczylam szkole do wrzesnia nic od wrzesnia do grudnia jestem na stazu i teraz znowu pewnie dlugo nic nie bede a Ty szpileczka gdzie pracujesz ??

Gość a tam a tam
no ja tez bym chciala taka prace biurowa jak mam teraz chwilowo , od 7 do 15 weekendy wolne nic praktycznie robie jak widac saiedze na forum nie chodzi o to ze nie chce mi sie pracowac bo chetnie bym cos porobila wole pracowac niz sie nudzic ale nie porade nic na to ze nie ma nic do roboty... szpileczka a skad jestes ??

Gość a tam a tam
wprowadzam wnioski te cale pit itd chodze na ksero wysylam poczte pisze wezwania i tyle malo teraz tego jest duzo roboty tutaj bedzie w nowym roku bo ludzie ebda sie rozliczac ale mnie juz tutaj nie bedzie..

wiesz dyrektore nudnawo tu ostatnimi czasy :) dobrze że Ostra podkręca trochę to forum bo sam wiesz jakie są niektóre tematy :) a czym zajęty jesteś pracą ??