Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WASI:)

WAŻNE - oczyszczanie organizmu z toksyn

Polecane posty

Gość WASI:)

cześć Od jakiegoś czasu ciekawi mnie pewnien problem. Otóż coraz więcej spożywamy produktów zaaopatrzonych w chemikalia, antybiotyki i inne szkodliwe substancje. 1/4 populacji posiada pasożyty, robaki i drobnoustroje które znajdują sie wewnątrz naszego organizmu. Coraz częściej mówi się o usuwaniu toksyn z organizmu. Czy ktoś z Was może przeprowadzał taką kurację jeśli tak to w jaki sposób np ziołami, głodówką itd. Temat uważam, że jest bardzo ważny więc może warto trochę podyskutować :)))

Gość zajrzyj na forum bioslone
tam tylko o tym mówią

Gość Madison County
Jakiś czas regularnie piję herbatę zieloną z algami Irving Tea SPA sea detox, sama zielona herbata ma działanie oczyszczające, a algi są z takiego działania znane. Mnie pomaga.

Gość dla WASI:)
Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: www.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość do powyżej
Stek bzdur.

Gość krotika
Wydaje mi się, że odpowiednia dieta wybrana przez specjalistę to jedno, picie dużej ilości wody i herbaty zielonej białej i do tego jeszcze jakiś zabieg to kompleksowe działania które faktycznie pozwolą uwolnić organizm od wszelkich toksyn. Ostatnio czytałam o tej terapii morskiej http://www.iqmedispa.pl/zabiegi-pielegnacyjne-na-cialo,94,4.html i w sumie wydaje się to sensowny masaż, który dodatkowo poprawia krążenie i odżywia skórę.

Gość mimpi
Najważniejsze przy oczyszczaniu to pić bardzo dużo wody, do tego aloes no i zielona herbatka

Gość Grzybinkaa
Toksyn nie pozbędziesz się w ciagu 1 czy 2 głodówek to o wiele dłuższy proces. Zatruwałas sie przez tyle lat wiec tez kilka lat musisz isc w dobrym kierunku aby tego dkonoac. A jak juz tego dkonasz to szkoda tego marnowac. diete nalezy zmienic na zawsze to jest jedyne wyjscie aby zyc w zdrowiu, oczywiscie czasami mozna sobie pozwolic na małe wykoki ale nie odwrotnie.

Gość jkfjhcdfghdfghsdfrgsd
ZIOŁA TYBETANSKIE I INNE CUDA NA KIJU TO JEST PIC NA WODE. ORGANIZM OCZYSZCZA SIE NATURLANIE TYLKO TRZEB MU NA TO POZWOLIC.

Gość jkfjhcdfghdfghsdfrgsd
krotika- KIM JEST DLA CIEBIE SPECJALISTA DOBIERAJACY DIETE ???

nie da się oczyścić organizmu z toksyn żadnymi cudnymi herbatkami, głodówkami czy lekami. Ziołami Tybetańskimi tym bardziej:D

Gość do SleepingSun
SleepingSun- a czym się da ? oświeć nas :)

Gość dgbbv
To żona mnie namówiła na kupno MagnetON max, ale nie żałuję. Magnetoterapia przydaje się nie tylko żonie na jej migreny, ale mi też pomaga, zwłaszcza ostatnio po kontuzji barku.

Gość inhhart
Napisałem parę dni temu do Noma Medica żeby się zarejestrować na darmowe badania kwantowe i już mam odpowiedź. Termin wyznaczony na maj. Można do nich skrobnąć mailowo na badanie@medicavolla.eu. Ewentualnie jest też na stronie firmy telefon podany.

Zawsze dwa razy w roku robię detoks organizmu, tym razem pierwszy raz wspomagałam się chlorella , która kupiłam w rossmannie i powiem Wam, że efekt x 100 mocniejszy, widzę poprawę w cerze, w włosach w paznokciach, schudłam dodatkowo - 3 kg ( efekt nie planowany ;p ale akceptuje chętnie ). Polecam, jest sto razy lepsze niż jakieś diety !

Gość magazi677
Ja oczyszczam się w taki sposób że po prostu odpuszczam sobie kasze, makarony na tydzień a jem dużo kiwi i ananasa;) super oczyszcza;) odchudzam się już 2 miesiące schudłam 10kg ale nie samą dietą bo również ćwiczenia i suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu mój apetyt się zahamował i mogę trzymać się diety bez odstępstw w niej!

Gość Majson
Duzo słyszałam o chlorelli od Purella Food. Zamierzam kupić przy najbliższej wizycie w rossmanie. Ale ciekawią mnie wasze opinie na temat tego produktu. Jakie macie odczucia ?

Gość gość
Poczytaj książki Michała Tombaka. Ja oczyszczałam się jego metodami. Działa. Maja mama pozbyła się nadciśnienia. Pozdrawiam

Gość gość_marcjanka222
Ja stosuję również tę rossmanową chlorellę. Jest świetna jeśli chodzi o oczyszczanie organizmu. W dodatku aktywnie ćwiczę i sprawdza się idealnie jako dodatek do potreningowego koktajlu :)

Gość gość
Najlepszy na oczyszczenie z toksyn jest ten środek http://nplink.net/58NZqmTW próbowałam wczesniej naturalnych metod, ale nic one nie dały.

Gość hanka99
Pasożyty są problemem, ale jakoś tak dziwnie przemilczanym przez lekarzy, mało się o tym mówi. Ja zaczęłam walczyć z larwami, bakteriami i tak dalej za pomocą naturalnego preparatu Ecodetoxx (jest dostępny online na htp://odkrycia.medicalfakt.pl) i widzę efekty, mniej się męczę, rano budzę się wyspana, ustąpiły mi bóle brzucha które miałam zazwyczaj zaraz po śniadaniu.

Gość natalia1990x
Podpowiadałabym coś takiego jak Ecodetoxx, u mnie takie oczyszczanie się sprawdziło, odkąd zaczęłam pozbywać się pasożytów odtąd zaczęły po kolei różne dolegliwości ustępować, zaczynając od bólów brzucha, przez bóle głowy a kończąc na włosach które przestały mi się tak łamać i przerzedzać. Jak działa suplement dobrze jest wytłumaczone w wywiadzie na odkrycia.medicalfakt.pl.

ja zrobiłam oczyszczanie organizmu sokami Nuja. Bardzo mi smakowały, sycące a do tego całkiem sporo wartości odżywczych mają! najlepsza opcja moim zdaniem