Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luska28

Lekarz prowadzący - śląsk

Polecane posty

Gość luska28

witam Was serdecznie, jestem w ciąży. byłam u lekarza z kasy chorych i chciałam żeby prowadził moją ciążę. Dowiedziałam się, że jest to niemożliwe, że lekarze prowadzą ciąże tylko w prywatnych praktykach (za opłatą) Czy to prawda ?? A może znacie jakiegoś lekarza z kasy chorych, który poprowadzi moją ciąże. Szukam w rejonie: chorzów, świętochłowice, katowice, bytom, ruda śląska. Dziękuję

Gość luska28
no i co nikt nic nie wie ??

Gość slask
ruda śląska - przychodnia na ul. pokoju 4 dr. Elżbieta Stańkowska. Prowadziła moja cala ciąże. Trochę sie jej bałam bo jest ostrym lekarzem ale świetnym (nie lubi histerii ciężarnych) . świetnie poprowadziła ciąże i przygotowała do porodu.

Gość kce jankego
jk medical nfz arkadiusz jastrzębski

Gość luska28
Dziękuję wszystkim bardzo :) Czyli jednak lekarz z NFZ-tu może prowadzić ciążę :)

Gość ja z katowic
polece tak jak wyzej kots dr Świtałe i jeszcze z tego samego szpitala dr Bielewicza - maja ogromne kolejki ale sa dobrzy, mnie prowadzil Bielewicz jestem zadowolona ul Koszarowa, a Świtała kolezanke i zreszta kojarze go ze szpitala w którym rodzilam - na ul. Raciborskiej

Gość slask
pewnie ze może a nawet ma taki obowiązek

luska28 nawet musi, od tego jest. A co jakiś Ci odmówił? Złóż skargę, bo to karygodne!

Gość luska28
Tak, byłam u lekarki i powiedziała, że prowadzenie ciąży jest tylko prywatnie, że ciąża to nie choroba.

Gość gizelda sworczowa
ten debil co powiedział ze poprowadzi tylko prywatnie - telefonik do NFZ - chętnie sprawdzą.. tak nie wolno powiedzieć!!! polecam na forum gazeta.pl - jest coś takiego jak biała lista ginekologów - znajdziesz sobie wg miasta, powodzenia!!

Ta lekarka pewnie chciała cię naciągnąć na to, żebyś chodziła do niej prywatnie. Tak, ciąża to nie choroba i nie ma obowiązku, aby kobieta w ciąży chodziła do lekarza, ale ginekolog z NFZ ma obowiązek załozyć kartę ciąży i przyjmować ciężarną na wizytę co miesiąc.

Gość gość
Moją ciąże prowadzi lekarz Krzysztof Arabski (Knurów Gliwice) Polecam go jak najbardziej :)

Moja siostra chodzi do doktor Ewy Przybyłowskiej (pracuje w szpitalu w Rudzie Śląskiej na Goduli i gdzieś przyjmuje w przychodni ( możesz wygooglować ). Jest bardzo zadowolona z opieki pomimo ze nie płaci za nią :) a na lekarza co CI tak powiedział złożyłabym skargę

Gość madzinkaaa777
Dr Marek Pabian przyjmuje w zabrzu i świetochłowicach-anioł nie lekarz :)

Gość gość
Ja tam wzięłam los w swoje ręce i poszłam do kliniki Serafin Clinic w Gliwicach, szczerze polecam wszystkim przyszłym mamom