Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulla12

TAROT!!!!!!!

Polecane posty

Witam:) Wczoraj kobieta na forum,tarocistka wywróżyła mi koniec mojego małżenstwa:( Nie wiem co o tym mam myśleć, boję się,że to sie sprawdzi...W moim małżeństwie nie układa się najlepiej:( Żałuję w ogóle ,że się zapytałam...A czy to możliwe ,żeby sie sprawdziło bo słyszałam,że trzeba dotknąć kart zeby przepłynęła energia czlowieka...Powiedzcie jak myslicie czy moje zamartwianie się w ogóle ma sens????????????/

No ja wiem:( Dlatego w ogóle zaluje ze sie zapytalam juz wiecej nie chce miec z tym nic wspolnego!!!!Tylko nie wiem czemu nie moge tego wyrzucic z moich mysli

Gość mi sie wydaje, ze
wiesz ile razy mi nasciemniali na tarocie? a niby o terazniejszosci wiedzieli wszytsko...a rpzyszlosc? bzdory po prostu...tylko jeden facet mi dobrze wywrozyl wszytsko, ale on zawsze powtarza ze los lezy w naszych rekach, tarot moze wskazac droge, pomoc ale za nas decyzji nie podejmie, bo przyszlosc mozna zmieniac. On w kazdym razie pomogl mi podjac wazna decyzje ktorej nie zaluje ani troche. a babki z forum nie sluchaj...jak chcesz uratowac swoje malzenstwo to walcz o nie

Gość mi sie wydaje, ze
nie mozesz tego wyrzucic ze swoich myskli, bo wiesz ze Twoje malzenstwo przezywa kryzys i ze rozpad jest prawdopodobny

Tez mi sie wydaję,że tak jest wczoraj jeszcze po tej wrozbie pokłocilam sie z mezem o jakies glupstwo i od razu sobie pomyslalam "a jednak tarot mmial rację"to jakas masakra, bledne koło...Nawet w nocy mialam sen o naszym rozstaniu:( Ja bardzo kocham meza czesto sie klocimy ale Go Kocham calym sercem,nie chce rozwodu a boje sie ze przez ta cholerna wrozbe bede dazyc do tego podswiadomie:(

Gość 2i poł kilo
także uważam że tarot może jedynie wskazać nam jedną z dróg, a którą wybierzemy finalnie zależy od nas, naszej woli! jak czujesz ze nie dobrze się dzieję w związku, poszukaj jakieś terapii metody naturalne też są niezłe - przeprogramowanie niekorzystnych wzorców życiowych met SRT

Gość Mi tez.........
źle powróżyła odnośnie pracy:(

Gość 2ipół kilo
widziałam Twoją wróżbę, śledzę te wróżby od wczoraj pisze negatywnie ze się roztaniesz, ale pisze tez pozytywnie że będzie to miało pozytywny skutek i sobie poradzisz, a tak bez emocji czarnulko- czy ten facet to ten???