Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burbrettt

zdradziłam go

Polecane posty

Gość burbrettt

zdradziłam go wiem, jestem.całkowicie winna i szczerze tego żałuję.

Gość sddsd
jestes nic nie warta skoro zdradziłas meza czy chłopaka. chyba ze mwimy o batoniku bo jadłas czekoladowe a zjadłas truskawkowego:)

Gość burbrettt
W-sumie-to-nie-wiem-czy-zdrada-mo żna-nazwać-całowanie-się-a-gdy-mi ało-we-mnie-wejść-to-nie-zdążył.D oszedł

Gość burbrettt
teraz siedzę w kącie, cichutko popiskuję i merdam wesoło swoim kosmatym ogonkiem :(

Czyli go zdradzilas... Do seksu mialo dojsc ale nie doszlo, no bo y yhym.... ale calowalas sie z nim. Ja wychodze z zalozenia ze pocalunek i pojscie z kims do lozka to zdrada i tyle... Sex to juz najwyrazniej, ale wiele osob mysli ze pocalunek to nic wielkiego... Nieprawda. Ludzie uswiadomscie sobie to ze bedac z kims w zwiazku i calujac inną/innego zdradzacie. Wymieniacie sie czulym dotykiem ust z innym czlowiekiem, śliną, wszytsko jest rownie zmyslowe... To zdrada!!

Gość burbrettt
burbrettt[sekundę temu]cytujzgłoślinkpróbowałam-rozmawiać, próbowałam-tłumaczyć-starałam-się -ale-on-zamknął-mnie-w-"złotej-kl atce".-Dzięki-temu-znajomi-sie-od wrócili-moim-światem-jest-mój-pok ój.Ze-względu-na-przeszłość-bawię -sie-facetami-bo-wtedy-czuje-sie- bezpiecznie-wydaje-mi-sie-ze-mam- kontrole-nad-życiem-ze-to-ja-mogę -ranić-i-dawać-szczęście.Tylko-ze -go-kocham-ale-boje-sie-ze-jak-da lej-będzie-mnie-tak-trzymał-to-co s-sobie-zrobię-bo-czuje,ze-gasnę- jak-iskierka-bez-tlenu.

Nie baw sie facetami, bo sama na tym wyjdziesz najgorzej, byc moze wlasnie juz wyszlas raniac faceta ktorego "kochasz" ale jak mozna kogos kochac i jednoczesnie go zdradzac...? albo zdradzic? to nie fer, a gdyby ktos Ciebie tak potraktowal? pomyslalas o tym? a co masz zamiar zrobic? bo mowisz ze byc moze cos zrobisz...

Gość burbrettt
ja-juz-wiem-jak-boli-zdrada.Kochałam-kiedyś-bardzo-bardzo-mocno-ale-ten-związek-mnie-zniszczył-moja-samoocena-jest-poniżej-zera.wiem-ze-go-krzywdzę-ale-boje-sie-ze-gdy-pozwolę-siebie-na-szczery-związek-ktoś-znów-mnie-zranić,znów-będę-cierpiała.

ale nie mozna tak myslec bo niestety takie jest zycie... raz sie udaje a raz nie... to ze ktos cie skrzywdzil to nie znaczy ze mozesz krzywdzic kazdego kto nawinie Ci sie na palec... teraz wiesz co czuje Twoje facet, byly juz czy nadal obecny...