Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaa15485

piosenka - szukam

Polecane posty

Gość kasiaaaa15485

Szukam piosenki, którą ostatnio często puszczają w radiu, ale niestety jak dotąd nie udało mi się usłyszeć nazwy :( Po angielsku, spiewa duet - kobieta i mężczyzna, raczej z tych wolniejszych... W refrenie słychac coś jakby słowa "apart", "poison"... Nie znam angielskiego, więc więcej nie zapamiętałam... Może ktoś wie, o jaki utwór mi chodzi?

Gość piosenka z radia
czasami na stronie www danego radia sa wymienione listy ostatnich hitów- jesli puszczaja ja dosc czesto, jak mowisz, to mozesz wlasnie tam to sprawdzic.

Gość kasiaaaa15485
No właśnie szukałam na tej stronce i niestety nie ma... :(

Gość coz coz coz
myslalam ze to piosenka Ambulance- anxiety. slowa 'poison' oraz 'apart' sa w refrenie. ale sprawdzilam, i to raczej nie jest spokojna piosenka :) Tez czasami nie moge zidentyfikowac jakiejs ladnej piosenki, jak nastepnym razem ja uslyszysz, postaraj sie wylowic jakiekolwiek sformulowania, cokolwiek zrozumiesz, albo kogos poprosic. wtedy latwiej odnalezc w wyszukiwarce

Gość kasiaaaa15485
No właśnie, szukałam trochę, ale tylko po tych dwóch słowach ciężko coś znaleźć... Jak na razie słucham radia i mam nadzieję, że puszczą jeszcze raz...

Gość kasiaaaa15485
Taaak, to ta! Dzięki Ci wielkie 🌼 :)

Gość ggaaakkkaaa
może to ta posenka B.O.B feat.Paramore "Airplanes"

Proszę :) a tak zupełnie na marginesie, wkurza mnie ta piosenka i pewnie stąd wiem, co to było ;)

Gość kasiaaaa15485
Jane sais, a dlaczego Cię wkurza, jeśli mogę zapytać? :) Mi się bardzo spodobała, jak ją usłyszałam...

Jakoś nigdy nie przepadałam za tym zespołem, a poza tym częstotliwość z jaką natykam sie na tę piosenkę, po prostu :)