Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet polish vodka

Co kupujecie swoim dzieciom na Mikołaja? Ile mają lat?

Polecane posty

córka niecałe 2,5 roku:) na Mikołaja dostanie kuchnie do zabawy :) koszt ok 50 -60 zł a pod Chinkę zastanawiam się nad zestawem do karaoke :) mikrofon i głośniczek ale nie wiem czy wytrzymam ten wrzask także ten prezent na razie nie jest pewny:)

Mój dwulatek zażyczył sobie od Mikołaja KREDKI :D pod choinkę dostanie od nas pudło klocków (uwielbia budować) i słodycze a maluchom z rodziny kupujemy personalizowane bajki i słodycze

Gość radzę uważać....
majoweczka09---> ja kupiłam córce króliczka miniaturkę, a wyrósł mi taki 3 kilogramowy olbrzym:-(

Zazdroszczę, ze wasze dzieci są tak mało wymagające. W tym roku chyba wydam majątek, bo dzieciaki w mojej rodzinie zażyczyły sobie oczywiście same drogie prezenty. Udało mi się kilka znaleźć taniej na ekids.com.pl, więc może uda się coś zaoszczędzić.

Gość teneryffaa
u nas też tak zawsze było że na mikołajki jakiś drobiazg a pod choinkę jakiś konkret . I tak właśnie robię w swoim "dorosłym" życiu . Córce na Mikołajki kupiłam gumowe zwierzaki , układankę drewnianą i grę logiczną też z drewna . Na gwiazdkę zaszalałam z prezentami dla niej , ale nie mogłam się opanować :)

Ja ma zasadę że na Mikołaja mały prezent i synek lat 5 wie o tym że sobie coś małego zażyczyć ma i w tym roku będzie to książeczka Pan Kuleczka i jeszcze jedna (na książki nie żałuję), a od mojej mamy (dostałam pieniądze by coś kupić) autoskładak hot wheels koszt 45zł. Pod choinkę większe prezenty ale pow 150 to się składamy. W tym roku dostanie od nas monopol junior od mojej mamy playmobile śmieciarkę.

Gość kjsfbhasjkzgnv
Czemu Mikołaj ma być skromniejszy od Gwiazdora? My może na pieniądzach nie śpimy, ale Mikołaj jest raz w roku. Można przez ten rok odłożyć na prezenty świąteczne i te mikołajkowe. Słodycze można dać raz kiedyś, może tylko w niedzielę, ale mi osobiście Mikołajki kojarzą się z pisaniem listów do Świętego Mikołaja, z oczekiwaniem na prezenty

Gość ana bana
ja to mam za**bisty problem bo musze kupić aż 14 PREZENTÓW!!! i na mikołaja i na święta! masakra!! chodze po tych sklepach a tam badziwie za taką kase że mi włosy wypadają!! prezenty nie tylko dla dzieci bo wprawdzi w wieku od 0 do 54 lata ale problem masakryczny!

Gość kaczuszka1233
Ja wyznaje zasadę pożytecznych prezentów. W tym roku - zestawy produktów Stabilo. Koszt to miedzy 30 a 80 zł, ale nadrabiają jakościa i służą dzieciom na pewno co najmniej do wakacji:)

Gość Mikołajka święta
Ja bym odkopała temat, bo czas najwyzszy sie tym zajac. co kupujecie na swieta dzieciom? Chodzi mi o dzieci 6-12. Czy ktoś z was korzysta z aplikacji do pisania listow? Jak np listdomikolaja.pl reklamowany w tv?

Gość Ale to już było
Stare kotlety odgrzewacie!!!! Post archiwalny, ceny sa znacznie wyższe! To bez sensu odpowiadac na coś co nie istnieje od dawna

Gość mamka1_0
Moja Nikolka ma 5 lat i uwielbia kucyka pony wszystko co jest z kucykiem chciałaby miec wiec nie mam problemu z prezentem, ale jeszcze pomyślalam, zeby jej zamówic http://www.listymikolaja.pl/ list od mikołaja, maja jeszcze video, ale jednak stawiam na list bedzie sie cieszyla na pewno :)

Gość EwelinaGdańsk
mamka1_0 My też właśnie zamawialiśmy z tej strony listymikolaja.pl a potem dodatkowo lalki z Monster High :)

mój syn ma 4 lata kupiłam mu ksiazke,malowanke z naklejkami zig zag mcgueen,maske spidermena i plecaczek spidermena,i trochce słodyczy nie kupowałam zabawek bo jutro zjeżdża sie rodzina i dostanie

Gość gość
Jeśli dziecko pisze listy do Mikołaja, to może list zwrotny od Mikołaja? Na https://www.listymikolaja.pl widziałam coś takiego - sądzę, że każdy maluch będzie zadowolony, jak Mikołaj odpisze na jego list. Oczywiście taki list to raczej dodatek do prezentu.

Gość gość
W moim domu zawsze było tak że na mikołaja dostawalismy słodycze a prezenty na gwiazdkę...i tak też praktykujemy... Mikołaj - słodycze ewentualnie jakiś drobiazg gwiazdka- prezenty

Gość gość
A mnie wkurza takie gadanie, że Mikołaj jest raz w roku. Owszem, Gwiazdka też jest raz w roku, Wielkanoc i urodziny, i imieniny, i dzień dziecka... Łącznie już 6 okazji!