Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkfkfkf

Czy waże za dużo?

Polecane posty

Gość kdkfkfkf

Mam 20 lat, wzrost 169-170 i ważę 54 kg. Proszę, napiszcie co myślicie.

Gość jezeli juz.......
.......... to za malo, bo za duzo to na pewno nie ;)

Gość josdfs
no może ciut za dużo ja przy 173 mam też 53-54 i tak sobie wyglądam

Gość kdkfkfkf
Nie wyglądam tak jakbym ważyła za mało. Mam wrażenie patrząc w lustro, że mam co gubić.

Gość a tam a tam
ja mam 170 i waze 65 kg !! fajny grubas ze mnie przy was

Gość a tam a tam
_liliann_ jak to zrobiłas? podziwiam :)

MŻ po prostu :) I dużo ruchu. Bo nie chodzi o to, żeby kg ubyło, tylko żeby ładnie sylwetka wyglądała.

Gość a tam a tam
zapewne ostra dieta i cwiczeniami od jutr baa nawet od dzisiaj sie biore w garsc musze schudnąc chociaz te 5 kg !

Gość a tam a tam
no wlasnie ja nie mam ruchu .. wszedzie jezdze autem i w domu siedze popoludniami w pracy siedze i pozniej tak to wyglada ;/

Gość Monisia1989
CZEŚĆ MAM DO WAS OGROMNĄ PROŚBĘ ODDAJCIE GŁOS NA TEGO SŁODKIEGO CHŁOPCZYKA http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 MOŻNA WYGRAĆ KASZKI KTÓRE WSPÓLNIE ZE ZNAJOMYMI CHCEMY PRZEKAZAĆ PEWNEJ POTRZEBUJĄCEJ RODZINIE CODZIENNIE MOŻNA ZAGŁOSOWAĆ TYLKO RAZ (KWESTIA KLIKNIĘCIA) PROSIMY O WSPARCIE http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 PODARUJ DZIECKU UŚMIECH

Ja nie miałam ostrej diety, pozwalałam sobie na dużo, ale spalałam to w ćwiczeniach :) Więc grunt to dobre nastawienie. A ćwiczyłam sama w domu, więc nakład finansowy prawie zerowy, bo jednak najpierw kupiłam parę sprzętów.

Gość a tam a tam
bardzo bym chciala tylko u mnie to wyglada tak ze mam zapal przez pierwsze pare dni

Nie ważysz za dużo, nawet bym powiedział że za mało ;p ale może masz chude kości ;) Myślę, że Twoja waga jest w jak najlepszym porządku ;)

Bo w to trzeba się wkręcić :) Mi się nie chciało na początku, ale ćwiczenia to było moje postanowienie noworoczne i chociaż raz chciałam w nim wytrwać. I jak zaczęłam ćwiczyć od 45minut dziennie tak skończyłam na 3,5h. Zaprzestałam ćwiczeń jak złamałam rękę, no i teraz fakt, ciężko znów zmobilizować mi się. Ale wiem, że zacznę znów ćwiczyć, bo potem samopoczucie jest cudowne, że robi się coś dla siebie i jeszcze z jakim efektem.

Gość ka dużo nie dużo
Dziewczyny kochane, przy wzroście 170-173 ważyć 53-54 kg to absolutnie nie za dużo, powie wam to każdy dietetyk, lekarz, a i każda normalnie myśląca osoba. Jeśli patrząc w lustro macie wrażenie, że wyglądacie źle, to skupcie się na ćwiczeniach, które pomogą Wam wymodelować sylwetkę, a i samoocenę mogą wam poprawić. uwierzcie mi, ja przy wzroście 172 ważę 63, fakt, chcę kilka kilo zrzucić, ale tak z 5-6 góra. a jak zaczęłam ćwiczyć i tańczyć to od razu siebie bardziej polubiłam :) więc trochę więcej pozytywnego nastawienia do siebie i nie dajcie sobie wmówić, że ważycie za dużo bo nic dobrego z tego nie wyniknie!

Gość a tam a tam
OD DZISIAJ CWICZE KTOS ZE MNA?