Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejzi Minejzi

Piguła z Gdyni-zobaczcie jak ona pomalawała sobie usta!

Polecane posty

Gość bomifacy
ciekawe jak ta piguła ciągnie pałke

Gość ervgrw
Co do tych ust to ona gada cos ze wraca z proby pokazu, wiadomo ze makijaz sceniczny musi byc przerysowany, takze o to bym sie nie czepiala,ale tak poza tym to ona i te wszystkie "gwiazdy jenternetu" to bym pozamykala w psychiatrykach:D:D

Gość brym bum brem
Kurczę, chciałabym jechać z nią tym pociągiem. Wyobraźcie sobie,że jedziecie pekapem, podróż się dłuży, spać Wam się chce, jesteście zmęczeni, a tutaj wsiada taka pigułą, usta klauna i bawi się w dziennikarkę, nagrywa siebie :)

Gość ervgrw
tzn nie czepialabym sie na pokazie,ale ona wyszla tak do ludzi co ewidentnie swiadczy o tom ze ma nierowno pod sufitem:D

Wg mnie ona nie jest normalna psychicznie.Zauważcie ze ona nie potrafi poprawnie sformułować zdania a na poprawę nastroju czytam jej bloga-ubaw po pachy gwarantowany :P

Gość Monisia1989
CZEŚĆ MAM DO WAS OGROMNĄ PROŚBĘ ODDAJCIE GŁOS NA TEGO SŁODKIEGO CHŁOPCZYKA http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 MOŻNA WYGRAĆ KASZKI KTÓRE WSPÓLNIE ZE ZNAJOMYMI CHCEMY PRZEKAZAĆ PEWNEJ POTRZEBUJĄCEJ RODZINIE CODZIENNIE MOŻNA ZAGŁOSOWAĆ TYLKO RAZ (KWESTIA KLIKNIĘCIA) PROSIMY O WSPARCIE http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 PODARUJ DZIECKU UŚMIECH

Gość piguła to małe piwo
latem jest w górach strasaznie za gorąco.. Ale powiem Ci ze ja w góry, tzn górami bym tego nie nazwała takie małe coś koło żywca , to jade tylko do domku i siedzimy na dupach opalajac się albo robiąc ciągle grila :D wpieprzajac wszytsko na okolo i nawet do sklepu nam nie chce się ruszyć.. Ja kilka lat temu ostatni raz chodziłam po górach:) Ostra, czy ja wiem czy głośno :D Błędem jest wielkim że zamiast asfaltu tam są kostki brukowe na ulicy chodnikach itd.. nawet progi zwalniajace sa z kostki :D i jak Ci nad ranem o 5 przyjada nowi i się tłuką tymi walizkami na kółkach po tych ulicach to szlag trafia .. Ale ogólnie nie jest źle :) fakt faktem na głownej ulicy jest haos straszny. Mój dzień w Mielniei tak wyglada tak: - 9,10 pobudka do 15 na plazy z plazy na obiad i obowiazkowo piwo o 16,17 spać do 19 potem szykowanie spacerki, znow plaza, a potem znów do domu i 23 do klubiku:) i tak w kółko więc dla mnie mielno jak najbardziej. :D

Nie nie ja nie, Ty zaszczycasz:)) Po prosty myślałam że Cie nie ma i Lejzi odpowiedziałam :) Ale z checią bym wkońcu do tej warszawy zajrzała.. ale nie wiem kiedy to będzie możliwe :)

Ostra wsiadaj na motocykl i na śląsk :D wszyscy są udani nie ma co :) Ale jak zdarzaja sie geniusze to tacy ludzie również muszą. Równowaga mus byc

Sorry źle zrozumiałam :D Wpadnę , na pewno !!! Teraz już powoli kończy się sezon, ale samochód jeszcze mam :classic_cool::D

Jeszcze zima Cię zaskoczy i przyjdze w lutym :classic_cool: chociaż dziś było biało przez moment u mnie.. 😭 Swoją drogą też mam auto ale gdze tam Wawa .. mam je dopiero od maja, pierwsze auto i dalej nie mam odwagi jechac do Katowic, a co do piero do Wawy :D