Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANNA NIEZGODA

ALLEGRO, DLACZEGO ON MA NADAL KLIENTÓW?

Polecane posty

Gość jakesxd
przecież konto ma zawieszone, nie widzisz?

Jeżeli ma konto zawieszone to raczej nie ma klientów, bo nie może wystawiać aukcji :o

Gość PANNA NIEZGODA
ok ale zobacznie od jak dawna ma negatywne koment. ja sama mu wystawiłam... ale jako jedna z pierwszych:P

Gość bjhbhj
a co on sprzedawal?? Ludzie to jednak idioci...

Gość w ciągu zdaje się 7 dni
idioci? w komentarzach odpowiada, że miał problemy osobiste. sprzedający to też idioci, że pojąc nie mohgą, że są pępkiem świata, i czasami zdarzają się rzeczy, sytuacje nieprzewidziane...

popatrzcie na daty komentarzy i odpowiedzi. na poczatku i dlugo dlugo pozniej mial same pozytywy, pozniej jak twierdzi w odpowiedziach na negatywy mial problemy, przez ktore nie mogl wysylac, i wtedy zaczal dostawa negatywy. matko, ludzie to sa kretyni, ale nie dlatego, ze u niego kupowali, tylko dlatgeo, ze nie sa w stanie pojac, ze ktos moze miec problemy osobiste, a sami jak maja swoje problemy, to oczywiscie wymagaja wyrozumialosci

Gość belle de jour28
żeby wystawić przedmiot to miał czas i problemy mu nie przeszkadzały, ale jak przyszło do wysyłki to już problemy tak?? Prosze cie

Gość Kkiiikkkaaa
nie no jasne, ludzie płacą pieniądze, nie dostają towaru i mają kłaść uszy po sobie, bo sprzedawca ma "problemy osobiste". No bez jaj! Jak ma się problemy i nie jest w stanie pójść na pocztę nadać przesyłkę, to się oddaje kasę spowrotem i pisze dwa słowa wyjaśnienia. Jasne, że każdy może mieć problemy, ale bez przesady. Jakaś elementarna odpowiedzialność chyba obowiązuje każdego. A niewysłanie towaru i nieoddanie pieniędzy to zwykła kradzieź.

Gość Kkiiikkkaaa
z powrotem, a nie "spowrotem" przepraszam za błąd

kika ale przecież on wysyłał te książki, ale z opóźnieniem, prawda?

belle ale jeśli były to aukcje, długie, no to wyobraź sobie wże w ciągu miesiąca może sie twoja sytuacja diametralnie zmienić, prawda?

Gość Kkiiikkkaaa
ja wyczytałam w komentarzach, że ludzie po kilka miesięcy czekają na książki lub na pieniądze.

Gość belle de jour28
oczywiście jeśli allegro pozwala na aukcje kilkumiesięczne jest to jak najbardziej normalne:o Litości

Gość Kkiiikkkaaa
ja naprawdę rozumiem problemy osobiste, ale są pewne granice. Jak się bierze od kogoś pieniądze, to albo wysyła się towar, albo te pieniądze zwraca z przeprosinami. Jeżeli ktoś z powodów osobistych nie jest w stanie tego zrobić, to prosi zaufaną osobę. Ale przywłaszczanie cudzych pieniędzy (bo tak to wygląda) jest w tym kraju przestępstwem.

no ok, moze poniej nie powinien byl wystawiac, ale tez bez przesady, przeciez jak dostali ludzie info, ze cos tam sie dzieje, i ze bedzie opoznienie, to zwykla ludzka wyrozumialosc nakazywalaby poczekac, tym bardziej ze nie bylo to jego jakies tam lenistwo, tylko problemy osobiste ktore spadly nagle. no bo wez mi wyjasnij, pare miesiecy, wczesniej. zero negatywow, same pozytywy, i nagle by sie tak zmienil sprzedawca, zmienilby swoje podejscie? to juz wczesniej zdarzalyby sie negatywy! zobacz, ze osoby ktore pozniej kupowaly, to dawaly pozytywy, czyli pozniej juz byl w stanie wysylac w terminie,

czesc negatywow zasluzona, ok, nie przecze, ale wez poczytaj te negatywy i odpowiedzi, w wiekszosci, to tak naprawde wlos na glowie sie jezy na bezczelnosc ludzi.

Gość wisz cooo
a dlaczego nie odpowiadał na tel, maile. Ludzie oczekują profesjonalizmu.

Gość belle de jour28
negatywy zaczęły się w styczniu. Kilka bo kilka ale zauważ sposób wypowiadania się tego sprzedawcy. Chamski i wulgarny. Problemu osobiste ok ja rozumiem, ale jak napisałam wcześniej nie przeszkadzały mu w wystawianiu przedmiotów, prawda??

Gość sfno vuwo f
PANNA NIEZGODA = w ciągu zdaje się 7 dni :)

nie jestem panna niezgoda :O profesjonalizm idzie sie jebac jak ci sie zycie wali, prawda? owszem, na te pozniejsze negatywy odpowiadal juz bardziej zdecydowanie, pewnie nerwy puszczaly, bo w pierwszych inaczej troszke pisal. ja sie mu z jednej strony nie dziwie, bo pisze komus cos, a ten ktos swoje i jakies sciemy w komentarzu. no sorry, ale rozne sytuacje dopadaja czlowieka, troche wyrozumialosci!