Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolaborat

8-latka śpi z mamą w łóżku

Polecane posty

Gość kolaborat

Witajcie. Mam taki problem, a właściwie nie ja tylko moja chrześnica. Ma 8 lat i śpi z mamą w wielkim łóżku w sypialni rodziców, podczas gdy jej tata śpi na rozkładanym tapczanie w salonie z tv. Ma co swój pokój,bardzo mały wielkości może 3 na 2, ale dałoby się tam wcisnąć jakieś łóżko. Nie potrafię pojąć toku myślenia mamy, a gdzie w tym wszystkim jest ojciec? Zastanawiam się jak to długo będzie jeszcze trwało, czy jak będzie miała 11-12 lat, to nadal będzie spała z mamą, a tata będzie jako dodatek? Głupio mi zwrócić uwagę, ale nie mogę już na to patrzeć. Nie wspomnę oczywiście o tym, że mała robi co chce, bo rodzicie rzadko umieją jej się przeciwstawić.

Gość No to co?
Skoro im tak odpowiada to niech sobie ta 8-latka spi z mama w lozku,jejku alez masz problem.

Gość zona ...........
ja tez tego nie rozumie ale skoro mamusia woli coreczke niz meza to juz jej problem......ty jedynie mozesz jakos zasugerowac, zapytac dlaczego mala nie chce spac u siebie w pokoju i czy jej maz nie ma nic przeciwko ze jest wyeksmitowany do innego pokoju..... a potem sie dziwia ze maz ma kochanke....no ale coz skoro zona woli dziecko niz meza.....

Gość No to co?
Nie ma to jak wcinac sie w zycie innych,moja corka tez ze mna spala bardzo dlugo,teraz ma 15 lat i spi sama :) I jakos problemu nie widzialam i nie widze

Gość No to co?
ehheeh to ze nie spi sie przez jakis tam okres w jednym lozku z mezem,nie oznacza ze oznacza wcale ze sie razem sexu nie uprawia... :P

Gość skllerozza
Kiszka. Nie twoja sprawa wlasciwie, ale nie dziwie sie, ze cie to razi.

Gość kolaborat
Kompletnie mnie nie zrozumiałyście. Oczywiście, że co mnie to obchodzi, że mama śpi ze swoją 8-letnią córką a nie z mężem. Inna sprawa jednak, że to trwa od samego urodzenia właściwie, a sytuacja przekłada się na życie wszystkich, nie tylko rodziców, ale babci, która jest traktowana jako zło konieczne oraz wszelkich innych osób. Mała poza tym jest dupowata, wszystkiego się boi a mamusia biega z nią ze ściereczką, żeby czasem sobie nie upaprała rączek bo bakterie wszędzie. Dlatego w tym kontekście uważam spanie takiego dużego dziecka z mamą za nieporozumienie.

Gość gość
Ja panią rozumiem i wiem o co chodzi mam ten sam problem z moją żoną i nasze życie intymne jest dnem chyba pora znaleźć zastępstwo