Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22latka bez zycia

MIESZKANIE Z RODZICAMI- NIGDY W ZYCIU

Polecane posty

Gość 22latka bez zycia

jak w tytule, lepiej miec psią budę a mieszkac samodzielnie-nie z rodzicami my niestety popelnilismy taki błąd ja niedawno straciłam prace, mąż 2500 tys zarabia, ale 1000 zl to oplaty, wiec zostaje nam ''na styk'' mąż od lata przez cala jesien mial dostep do drzewa na opał-scinał, porządkował, przywozil i ukladal w piwnicy, by miec opał na zimę-nazbieralo sie w sumie spokojnie do lutego by moc czym palic ale moj ojciec uparl sie ze MUSI przywiez wegiel bo ''on daje prawdziwe cieplo'' i powiedzial nam ze za tydzien mamy szykowac 500 zl, rodzice drugie tyle wlasnie na ten opał ALE DO CHOLERY JAK MOJ MAZ PO GODZINACH ZAPIERDALAŁ PO DRZEWO TO NIKT MU NIE POMOGL wiedza ze ja szukam pracy i jak jest o posade ciezko to sobie ubzdurali opał na juz za 500 zl CO O TYM MYSLICIE- MOJA RADA NIGDY NIE MIESZKAJCIE Z RODZICAMI

Gość PANNA NIEZGODA
miałam podobnie to się wyprowadziłam. polecam, świetna metoda. Tak to już jest jak dzieci biorą ślub- to moja odpowiedź na wszystkie następne pytania

Gość 22latka bez zycia
jakby nie nick to bys Pani powyzej tego nie napisała co ma do rzeczy mój wiek a charakter mojego ojca i jego skąpstwo

Ja mimowolnie ciągle mieszkam z rodzicami, i między innymi dlatego nie zakładam rodziny.

Gość 22latka bez zycia
moze to banalne ale moj stary wie ze mamy kiepsko z pieniedzmi i mam mu ochote powiedziec ze jak tak bardzo chce kupic wegiel to ma go kupic mniej, a jak sie skonczy to kupimy my na szczescie jutro ide na rozmowe ws pracy

Popieram i każdy to pewnie zrobi nie ma jak na swoim!!!! Ja się też niedługo wyprowadzam kupiliśmy dom

Gość PANNA NIEZGODA
bo myśle że gdybyś była starsza, dorosła, osiągnęłabyś coś w życiu to nie miałabyś problemów mieszkaniowych poza tym zawsze trzeba myśleć o przyszłości

Gość Monisia1989
CZEŚĆ MAM DO WAS OGROMNĄ PROŚBĘ ODDAJCIE GŁOS NA TEGO SŁODKIEGO CHŁOPCZYKA http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 MOŻNA WYGRAĆ KASZKI KTÓRE WSPÓLNIE ZE ZNAJOMYMI CHCEMY PRZEKAZAĆ PEWNEJ POTRZEBUJĄCEJ RODZINIE CODZIENNIE MOŻNA ZAGŁOSOWAĆ TYLKO RAZ (KWESTIA KLIKNIĘCIA) PROSIMY O WSPARCIE http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 PODARUJ DZIECKU UŚMIECH

Gość u4uw4u6
jakoś nie wszyscy "dorośli i dojrzali ludzie po studiach i z pracą" mają kasę na własne mieszkanie, dom

"bo myśle że gdybyś była starsza, dorosła, osiągnęłabyś coś w życiu to nie miałabyś problemów mieszkaniowych poza tym zawsze trzeba myśleć o przyszłości" To nie jest tak jak tu piszesz... istnieją też inne problemy tak więc nie ma jak mieszkać osobno:D