anett83 0 Napisano Listopad 24, 2010 witam między 21 a 22 kochałam sie z chłopakiem pękła nam gumka mam pytanie 24 wziełam tabletke esc czy jest szansa że nie bede w ciązy bo zaraz zwariuje od tego rozmyslania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biolog1964 Napisano Listopad 24, 2010 na przyszłość nie puszczaj się panno puszczalska, nie będziesz miała problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anett83 0 Napisano Listopad 24, 2010 nie puszczałam się to jest mój chłopak i niestety pekła prezerwatywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biolog1964 Napisano Listopad 24, 2010 Skoro nie jest to twój mżą to się puszczałaś. I teraz są skutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anett83 0 Napisano Listopad 24, 2010 jak nie chcesz pomóc to nie pisz a nie dajesz wyroki a to z mężem sie tylko mozna kochac chyba jestes jeszcze jakaś przewojenna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfggds Napisano Listopad 24, 2010 no ładnie. Nie masz rozumu, nie masz cnoty jest coś co masz drugiemu do zaoferowania poza swą głupotą, nieodpowiedzialnością i dupą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość puch Napisano Listopad 24, 2010 Kurrrffffa , pękła gumka, hahahaha wszystkie małolaty co nie umieją uprawiać sexu tak piszą. przyznaj się lepiej, że twój chłopaczek sierota zalał się spermą z wrażenia i nie wiecie czy jego plemniki nie przedostały się przez jego łapska do twojej myszy. Nagle wszystkim pękają gumki, hahaha Gumy to pękały 20 lat temu, jak były robione z fatalnych materiałów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach