Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuchaalucha

pierwsza randka...co mam robić?

Polecane posty

Gość martuchaalucha

W sobotę spotykam się z facetem,z którym piszę od kilku miesięcy na gg i przez sms-y.Nie ukrywam,że zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie i nie jest mi obojętny.Nie idziemy do żadnego klubu,tylko po prostu na jakiś spacer itp...Wiem,że to głupie ale bardzo się denerwuję...Bo on ogólnie ciągle mi pisze,że mu na mnie zależy,że jestem ładna i ,że na pewno nam sie uda....jak sie zachowywac ...co mowic....doradzcie cos...no i jest jeszcze jedna sprawa...napisal mi ze chcialby mnie pocalowac,ja rowniez mam ochote sie do niego przytulic itp...chodzi mi o to czy nie wyjde na latwa...

Gość kiedy moje kochanie
całuj całuj:)

poprostu bądź sobą, wyluzuj sie, jak bedziesz uważać na to jak sie zachowujesz to napewno popełnisz jakąś wtope...i nie całuj go na pierwszej randce, oczywiście możecie sie np przytulić na powitanie i pożegnaniei i całusa w policzek, ale nic więcej! faceci uwielbiają zdobywać, a jak od razu dasz mu to czego chce, to szybko wszystko sie skończy, bo bedziesz jak każda, a jak udasz troche niedostepną jednocześnie będąc sobą, nie bedzie widział świata poza Tobą..

Gość martuchaalucha
ale on mi juz pisal ze mnie pocaluje a ja napisalam ze ok,ogolnie tak jakby sie zgodzilam...a teraz na spotkaniu nagle zmienie zdanie..pomysli ze mi sie nie podoba a zalezy mi na tej znajomosci

Gość kiedy moje kochanie
całuj całuj:)

Gość uleczka kuleczka :))))))
przede wszystkim nie nastawiaj się na nic. nie układaj sobie scenariuszy, po prostu pomyśl, że co ma być to będzie. i baw się dobrze :)

no właśnie nie układaj scenariuszy, wyluzuj sie...umówiliście sie na pocałunek? ale nie mówiliście sobie konkretnie jaki xd mówie Ci zaintryguj go nie daj sie tak łatwo, niech sie postara o Twoje usteczka xd

Gość martuchaalucha
; / jasne...

Gość go card:
jak mu wylizesz kutacha to go potem nie caluj. To obrzydliwe.