Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANNA NIEZGODA

BOJĘ SIĘ WOJNY, A WY?

Polecane posty

Gość PANNA NIEZGODA

NAPRAWDĘ SIĘ BOJĘ...

Gość kabel skarbowy
ja też :(

Gość Zohan
ja tez, właśnie sie staram o dziecko, nie wiem czy juz nie jestem w ciąży...a tu takie perspektywy na przyszłość...:(

szczerze mowiac wczesniej sie z tego brechtsalam, ale po wczorajszych rewelacjach a zwlaszcza po ty jak sie dowiedzialam o tym ze wczoraj byl 10 11 wg julianskiego to jakos mi nie jest do smiechu...no ale co z drugiej styrony czy bylo jakos oficjalnie ogloszone ze jest 3 wojna swiatowa? nie...wiec moze po prostu sie leja tam miedzy soba i tyle

Gość PANNA NIEZGODA
zohan ja rodzę w wigilię... kurde wiem że będzie mi bardzociężko, albo jestem psychiczna bo babcia mi dużo o wojnie opowiadała

Gość PANNA NIEZGODA
lepiej niech się nie leja w ogóle... po co? ja piernicze jacy ci ludzie głupi. a co się ma 10-11 według tego kalendarza?

Gość szczerze powiem...ja tez :(((
Jeszcze ci pierdolnieci Amerykancy sie tam pachaja :-( Kurwa, po co draznia tych jebanych zoltkow????

Gość Zohan
No właśnie to jest najgorsze, ja sobie tego nawet nie chce wyobrażać, chociaż wszędzie o tym trąbią. Ach...:(

Gość PANNA NIEZGODA
nieźle, ja takie tematy omijam ostatnio szerokim łukiem... kurde to mi pietra teraz zrobiłyście.... heh

Gość PANNA NIEZGODA
Czasami podawała datę przyszłych wydarzeń. Według jednej z wersji jej zdaniem w 2010 wybuchnie III Wojna Światowa, której tragiczny przebieg będzie początkiem nowej, wspaniałej ery w dziejach ludzkości. Mówiła także, że po roku 2020 ludzie odbędą szczęśliwy lot na Marsa. Przewidywała jakiś absolutny Armagedon, który ma się wydarzyć w roku 3797, przed którym to rokiem ludzie przyszłości opuszczą w statkach kosmicznych Ziemię. Niezwykłe jest to, że taki sam rok podaje Nostradamus jako "dzień końca". Zbieżność zadziwiająca. to cytat jeżeli będą chętni dam adres stronki

Gość PANNA NIEZGODA
to może jednakprzeżyję...

Gość fghyjuyrth
powiecie mi o co chodzi z tymi nowymi donosami ? Bo ja nie wierzyłam w ten 10 listopada .. ale Wy tu teraz o czymś piszecie .. nie bylam na bieżąco .

Gość pierdolicie i tyle
jak moze III wojna swiatowa trwac do 2014 roku jezeli w 2012 ma byc koniec swiata??? :D Juz zapomnieliscie? Olejcie babe jage i zajmijcie sie swoim zyciem :-)

Gość PANNA NIEZGODA
no właśnie ja też nie mam "nowych" informacji. co się dzieje?

Gość pierdolicie i tyle
Nic sie nie dzieje, zoltki troche zolci upuszczaja :D

Gość fghyjuyrth
mi chodzi o to dlaczego powstał ten temat ? Skoro wojna była przepowiadana na 10 lis . który już był . .

Gość PANNA NIEZGODA
może tego 10 zaczęła się wojna, ale nie ogarnęła ona jeszcze naszego kraju dlatego jej nie czujesz.... heh schizy dostaje

Panna Niezgoda podaj linka do tej stronki jak możesz. Boję się :( Boję się cholernie bo znając Polskę, która liże wiecznie tyłek Amerykanom to na bank dołączymy do tej wojny :( A wtedy żółtki nas rozniosą a my zaczniemy wielbić Hitlera za to, że nie był dla nas tak okrutny jak żółtki :( Na prawdę się o to boję....

Gość fghyjuyrth
nie rozumiem ..Swoją drogą czego się obawiacie ? Póki co nikomu nie opłaca się jej wszczynać . Nie ma żadnych większych konfliktów.

Gość fffrfhjujhfdddfj
jak pierdolną bombę nuklearną to nie będzie co zbierać

żóltki to popaprana rasa ^^ Oni nie patrzą na to czy im się opłaca czy nie... Najgorsze, że Polska jeszcze durniejsza i się na bank czepi tyłka Amerykanom i polezie za nimi.

Gość fghyjuyrth
przesadzacie ludzie .. jaką bombę . Nic nie zapowiada żadnej wojny .

Gość PudzianowskiKacper
Przeciez tu chodzi o koree pln!!?? a nie o chiny, wiec nie rozumiem waszych zmartwien??

Gość fghyjuyrth
Dobrze ..może i nie patrzą .. ale skąd wnioski , ze oni coś planują ?Za bardzo teoretyzujecie . Same wpędzacie się w paranoje .

Gość pierdolicie i tyle
ALe Chiny sa sojusznikiem Korei Polnocnej :O

Gość fffrfhjujhfdddfj
Pudzianowski-ale oni wierzą jakiejś babie; 10 listopada miała być wojna,nie było to teraz wymyślają,że ona na pewno wg juliańskiego kalendarza przepowiadała