Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewyrabiajaca

DRUKARKA-opinie

Polecane posty

Mam zamiar kupić drukarkę, ale zupełnie nie wiem jaka firme wybrac. Jakie wy macie drukarki? W sumie najlepiej zeby bylo to urzadzenie wielofunkcyjne. No i najlepiej zeby byla w miare tania.

Gość 2w2w3
Mam urzadzenie wielofunkcyjne Brother DCP-165C,mam juz od prawie od roku, i mówie tobie, wszystkie osoby co zamawiały mniej wiecej w tym okresie co ja urządzenia wielFun. z innych firm juz chyba po kilka razy a to do serwisu z głowicą a to tusze drogie lub niewyraźne,a to głosna, a moja brother jest znakomita, skan baardzoo wyrazisty, drukk bnardzo wyrazisty,ksero przejrzyste bardzo, tuze bardzo tanie, bo do tej driukarki wchodzi 5 tuszy roznych kolorow i nawet jesli tobie sie czewrony skonczy nie musisz kupywac na nowo tylko drukujesz na pozostalych. Tusze otrzymujesz w zestawie przy kupnie Mma prace biurową w domu, chodzi drukarka /ksero/skan prawie 24 /h i nie byo jeszcze zadnego niewypału

Gość 2w2w3
miało byc że mam od ponad roku,juz zaraz bedzie 2 lata

Gość 2w2w3
a i cena bardzo przejrzysta,szukaj po roznych sklepach w necie bo oferty cenowa sa bardzo zróznicowane, mi sie udalo akurat kupic z dostawą do domu gratis, ale nie pamietam z jakiego sklepu zamawialam wtedy,bo przez net i sugerowalam sie komentarzami innych urzytkownikow urządzenia i były bardzo przyzwoite