Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka46464646

Najlepszy tekst na kafe...sami zobaczcie...

Polecane posty

Gość olka46464646

Co napisała Germaine Geer " szczerze mowiac wczesniej sie z tego brechtsalam, ale po wczorajszych rewelacjach a zwlaszcza po ty jak sie dowiedzialam o tym ze wczoraj byl 10 11 wg julianskiego to jakos mi nie jest do smiechu...no ale co z drugiej styrony czy bylo jakos oficjalnie ogloszone ze jest 3 wojna swiatowa? nie...wiec moze po prostu sie leja tam miedzy soba i tyle" A tu link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4663939

Gość buchacha ha ha
:)

Gość jeszcze pytasz
czy bylo jakos oficjalnie ogloszone ze jest 3 wojna swiatowa?

Gość PudzianowskiKacper
Uczulona na glupote nie widiusz w tym nic smiesznego bo sama rozpowiadasz takie glupoty na prao i lewo.. Widac po tej wypowiedzi KOMPLETNY BRAK JAKIEJKOLWIEK WIEDZY o swiecie ZERO.

PudzianowskiKacper Uczulona na glupote nie widiusz w tym nic smiesznego bo sama rozpowiadasz takie glupoty na prao i lewo.. Widac po tej wypowiedzi KOMPLETNY BRAK JAKIEJKOLWIEK WIEDZY o swiecie ZERO. Pojazd konkret :D:D:D następnym razem wysil się choć troszkę by czytać ze zrozumieniem.Nie napisałam że nie rozumiem treści, tylko tego co najlepszego jest w takim sformuowaniu. Skoro nikt nie umie mi wytłumaczyć to nara wiara 🖐️