Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesia8803

Ból brzucha w 38 tyg.

Polecane posty

Gość kesia8803

Dziewczyny nie wiem co robic, od rana pobolewa mnie brzuch... Jak dusze sobie reka na brzuch to boli, twardnieje od czasu do czasu, ale tylko nad pepkiem, wiec to chyba nie skurcze, nie wiem czy jechac do szpitala czy moze to normalne w koncowce ciazy... prosze odpowiedzcie!!!

Gość kesia8803
up, up, up

Gość khghlkjlhvhgj
rodzisz kochana, jedz do szpitala :p

Gość nowa_82
ja jestem wg terminu wyliczonego przez lekarza 1dzień po terminie ale wiem ze tak naprawde jestem własnie w 38 tyg u mnie równiez brzuch twardnieje boli boli podbrzusze i połozna powiedział a w szpitalu ze tak ma byc ktg skurczy nie wykazuje wiec pozostaje czekanie ale sprawdzic nigdy nie zaszkodzi .nawet czop jeszcze nie odszedł wiec ciebie rozumiem

Cześć Jestem w 38 tygodniu ciąży.. Od kilku dni boli mnie brzuch tak jak przed okresem.. Mam wrażenie,że w każdej chwili się ze mnie puści.. Ból promieniuje od krzyża aż do kolan.. Zawsze miałam tak przed miesiączką.. Jak myślicie,czy to "znak",że zbliża się poród? Z góry dziękuję za odp

Cześć Jestem w 38 tygodniu ciąży.. Od kilku dni boli mnie brzuch tak jak przed okresem.. Mam wrażenie,że w każdej chwili się ze mnie puści.. Ból promieniuje od krzyża aż do kolan.. Zawsze miałam tak przed miesiączką.. Jak myślicie,czy to "znak",że zbliża się poród? Z góry dziękuję za odp

Eelka ja tak mam i do tego 4cm rozwarcia i nic sie nie dzieje, odszedl mi czop :] pozostaje mi tylko czekanie na skurcze, bo pobolewanie jak na @ i krzyze to chyba jednak jeszcze nie to...

mi czop jeszcze nie odszedł.. tak mysle.. nie wiem jak to wygląda.. niby ma być z krwią czy coś takiego.. ja kilka dni temu miałam takie gęste wręcz prawie galaretowe upławy.. białe.. nie wiem czy to był czop..

Gość ostrężynka
To właśnie był czop ;) On wcale nie musi być podbarwiony krwią :) Powodzenia. Mi jeszcze zostały trzy tygodnie :)

ostrężynko.. jejciu aż mi ciarki przeszły.. nie spodziewałam się szczerze mówiąc,że to to.. myślałam,że ma być z krwią.. a czy to znaczy,że mam rozwarcie?? No bo skoro czop odszedł to tak na chłopski rozum chyba zrobiło sie jakieś rozwarcie..hm?

Gość nanula
A ja mam takie bole od ponad miesiaca. I nic. Choc wczoraj tez mialam takie geste cos, bez krwi, bialawo-zoltawe. Jutro koncze 39 tydz.

Ja mam już córeczke ale w poprzedniej ciąży w ogóle się tak nie czułam.. poród przyszedł,że tak powiem nagle.. Bez wcześniejszych przepowiadających skurczy itp.. takie coś to dla mnie nowość...

Eelka czop może odejść nawet do miesiąca przed porodem Zgodzę się z Agnieszką, że bóle na @ i w krzyżu to skurcze i mogą powodować skracanie szyjki. U mnie tak było w 31tc, bóle miałam silne i w ciągu kilku godzin szyjka z 5cm skróciła się do 2cm. Ale w 38tc to już ciąża donoszona, więc niebezpieczeństwa nie ma