Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angelada125

mąż nie chce sie ze mną kochać

Polecane posty

Mam problem mąż nie ma ochoty na seks ze mną.Szczere rozmowy były już sto razy, mam już dość.Nie wiem co zrobić zawsze to ja musze dobierać sie do niego i tak przeważnie mi odmawia,jak sie kochamy raz w miesiącu to jest sukces.co mam zrobić jak wzbudzić jego zainterseowanie jak sprawić żeby był zazdrosty o mnie.Może to zadziała.Dodam że kochanki napewno nie ma, to nie o to chodzi,Każda kolejna rozmowa jest dla mnie coraz bardziej poniżająca,pomózcie

autorko rozumiem cie bo ma ten sam problem,eh chociaz u mnie sie troche poprawilo, zapytaj go jaki jest powod tego ze on cie odtraca

Gość oidwo
jest wkurzony/zły na Ciebie za coś..

Jestem kobietą która lubi sie ładnie ubrac pomalować, wiec raczej nie jestem zaniedbana mamy bliźniaczki

Gość poporporut
No ale napisz coś więcej. Tak nagle przestał mieć ochotę na seks, a wcześniej miał??? Jak długo jesteście razem i kiedy mu się odechciało??? Jak od zawsze był niechętny do takich wrażeń, to już nie licz na niego w tych sprawach. Nic się już nie zmieni.

Gość jaaj
może umyj cycki??? :classic_cool:

Gość smutna-serenada
Mialam z moim ten sam problem. Ale po 5 latach takiej gehenny znalazlam faceta (zonatego), który seksualnie pasuje do mnie swietnie i sie bzykamy po katach. Ani on, ani ja nie chcemy rozwalac zwiazków i robimy to dyskretnie i bezpiecznie (biore tabsy, a z nim jeszcze w gumie). Przyjaznimy sie, ale nie jestesmy w sobie zakochani. Ja kocham mojego faceta, a on swoja zone i wszystko jest pieknie. A powiem, ze odkat zaczelam to robic to i mojemu sie bardziej chce (feromony wydzielam, czy cos?). W dalszym ciagu temu kochankowi do piet nie dorasta, ale ma wieksza ochote. Wiec jest zayebiscie i super.

zanim zaszłam w ciąże to mniej sie kochaliśmy ale chcieliśmy mieć bardzo dzieci i seks był raczej obowiązkiem ,teraz mamy dzieci,jest dobrym ojcem,

Gość oidwo
no właśnie, musisz napsać więcej.. Moim zdaniem on nie czuje się dobrze z Tobą teraz i tyle (nie ze względu na Twój wygląd)

a moze i wygląd...Kobietki czesto sie zaniedbuja przy dzieciaczkach, nie mowie ze tak jest akurat w tym przypadku ale faceci to wzrokowcy nie oszukujmy sie...a jeszcze przy blizniakach jest pewnie mnostwo roboty

Gość poporporut
Kobiety, Nie piszcie głupot, że niby mogła przytyć lub jest niezadbana... Jak facet ma ochotę, to nieważne, że będzie ubrana w lumpiarskie dresy, grubsza o 10 kg i takie tam. Jak patrzyłem na swoją byłą bez względu w jakim stroju była, umalowana, nieumalowana, brudna ;-) czysta, śmierdząca potem lub pachnąca perfumami, to zawsze miałem na nią ogromną ochotę. Ech, takie kobiety, jak autorka, to skarby :D

rozumiem cie tak sie zdarza to ciężki przypadek nie bedę tu radzic ale ja znalazłam wyjscie

Jak mowisz ze przed dziecmi tez sie mało kochaliscie to moze rzeczywiscie twoj maz jest jakis oziebły seksualnie...albo sie czegos wstydzi moze popadl w jakies kompleksy...jest tez mozliwosc ze poprostu jest zmeczony

Gość poporporut
Czarnula, to ty jeszcze normalnego faceta nie poznałaś i nie wiesz, co to znaczy pożądanie. Jak dorośniesz, to zrozumiesz... gdy doświadczysz na własnej skórze.

Gość K rzysi u
A co robić gdy jest na odwrót? tz. Kobieta nie chce, doszło do tego że za każdym razem odmawia a seks jest 1 dosłownie w miesiącu. Wcześniej było normalnie, nie było tygodnia abyśmy się nie uprawiali seksu Pytałem się jej co jest, dlaczego, czy coś się stało ale odpowiedź jedna że nic i jest OK

Gość poporporut
"moze popadl w jakies kompleksy" Jak to kobieta próbuje zrozumieć faceta :D

u mnie bylo tak ze moj facet tez nie chcial, pytalam dlaczego to stwierdzil ze jak go czyms zdenerwuje to nie ma ochoty wiec przez dluzszy czas nie dalam mu ani grama powodu do zlosci ale to i tak nic nie dalo, teraz sie wkurzylam i poprostu nie czekam na jego inicjatywe tylko sama sie za niego biore :P

A skad wiesz ile mam lat,że piszesz zebym dorosła...hehe zabawne...Ja poprostu od swojego partnera wymagam higieny i pewnie na odwrot tez tak jest...uwazam ze jest to oblesne kochać się z kobietą od ktorej cuchnie potem:/A pożadanie moim zdaniem mija kiedy poczuje sie smród(szczególnie u kobiety)

zanim chcieliśmy mieć dzieci to było ok.Dopiero gdy zaczeliśmy sie starać to już było gorzej ale to mogła być powodem starań i że trzeba sie kochać bo chcemy dziecko.Więc to można było zrozumieć liczenie dni płodyn bo dziś trzeba, człowiekowi sie później nie chce ale myślałamże wróci to do normy

Gość poporporut
"A skad wiesz ile mam lat,że piszesz zebym dorosła" Ktoś, kto pisze takie słowa: "albo sie czegos wstydzi moze popadl w jakies kompleksy", musi być młody i jeszcze niedoświadczony. "uwazam ze jest to oblesne kochać się z kobietą od ktorej cuchnie potem" To ty tak uważasz, bo jesteś kobietą. "A pożadanie moim zdaniem mija kiedy poczuje sie smród(szczególnie u kobiety)" Twoim zdaniem, ale nie zdaniem mężczyzny. Kiedy facet jest napalony na kobietę, to jej pot tym bardziej wzmocni jego pożądanie... ale co ty możesz o tym wiedzieć.

Gość eterme
a ja wole umyte

Gość eterme
nie powiem, raz na rok dodaje to pieprzu, jak sie czyms zmeczy i ma swietliscie spocona skore, ale to wyjatkowo i tylko gdy wiem, co przedtem sie dzialo i skad ten pot powszechne zalatywanie potem, brudna skora itp. odpychaja

Gość halina ochujska
ja wam coś powiem w związku nie ma kompletnie znaczenia parę kilo mniej parę wiecej;)jeśli się ludzie kochają to się pragną,ja jestem kochana przez męża ohoho tak długo,poznał mnie jak ważyłam60kg zakochał się we mnie ,zwariował na moim punkcie jak ważyłam 90 kg :D;) i kocha miłością dojrzałą jak ważę 70 kg ;):D siedziałam potargana,w dresach z trójką dzieci a on przychodził z pracy ,zjadł obiad z dzieciakami coś tam porobił i tak od 18 zaczynało się łypanie na mnie;)czasami byłam padnięta ale te jego żarty i podchodzenie mnie nie ukrywam czyniły ze mnie kobietę uległą;) autorko może problemy w pracy,finanse,zdrowie

Do Poporporut Jak widzisz sa tutaj osoby ktore zgadzają się z moim zdaniem i też sadza,że nieumyta kobieta odpycha...Także mój "drogi" to chyba cos z Tobą jest nie halo skoro podniecają Cię takie laski...:d Piszesz co ja moge wiedzieć o tym jak facet jest napalony na kobietę która śmierdzi...i owszem z tym sie z Tobą zgodzę nigdy nie mialam do czynienia z takim zjawiskiem bo zarówno Ja jak i mój partner przestrzegamy higieny osobistej...Jeżeli Ty na swojej drodze spotkales kobiety-kocmoluchy i to Cię rajcowało to nieźle jestes zryty:DCóż rożne zboczenia chodzą po ludziach:/ i nie komentuj moich wypowiedzi tylko jezeli taki jestes doswiadczony to moze wspomógł byś autorkę tematu jakąs dobrą radą.chociaż i tak uważam,że nie bedzie ona zasługiwac na nawet "ciut" uwagi:D Pozdrawiam A i przepraszam autorkę za post nie na temaaaaaat