Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 89

zagubiona

Polecane posty

Gość samotna 89

mam podobny problem jak deprecha.... po skończeniu szkoly nie moglam znalesc pracy a na studia nie mialam pieniedzy wyjechalam za granice teraz nie mieszkam z mtaka a ona ciagle ciagnie kase ode mnie na swoje dlugi dawalam jej na poczatku ale juz nie wyrabiam ubieralam rodzenstwo wysylam paczki czasami mam dosc moj chlopak uwaza ze jestem naiwna i pewnie ma racje bo nawet raz nie uslyszalam dziekuje tak bez potrzeby nigdy sie do mnie nie odezwa tylko jak chca pieniadze a jak ich nie mam i odmowie naslucham sie tak ze mi sie zyc nie chce juz mi sie nawet ten raz w roku do Polski leciec nie chce bo szkoda moich nerwow poradzcie co mam zrobic, bede wdzieczna

Gość miauczykot
nie tylko naiwna ale i dziwna, że pytasz:( chyba, że prowo zakręć kurek z kasą i powiedz im co o tym myśłisz i czego ty od nich oczekujesz albo olej pijawki z rodziny

Gość samotna 89
myslisz ze nie mowilam zawsze konczy sie to tak samo nie uwazam ze przez to jestem dziwna bo do tego sluzy forum tak czy nie?

Gość samotna 89
lecz oni tego nie doceniaja jak nie dam jestem czarna owca wtedy wszystko jest na mnie ze ja nie dalam i prze ze mnie stalo sie cos zlego

Gość samotna 89
siedzę sobie za tapczanem cicho popiskując i merdam frywolnie swoim kosmatym ogonkiem:(

Gość samotna 89
gdyby nie moja 10 letnia siostra juz dawno bym to zrobila