Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........Kasiaaaa..............

!!!!!!!!!!!!!!!!!JEJU co za gafe wczoraj odwaliłam :/ :/ to straszne !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Byłam wczoraj na korepetycjach z matmy razem z koleżanką zaczeliśmy gadać coś o wypadkach i ja się zapytałam mojej matematyczki z usmiechem "a pani miała kiedyś jakis wypadek " a jej do oczu napłyneły łzy i powiedziala "tak jeden w życiu w którym zgineła dwójka moich jedynych dzieci 11 i 12 lat i dlatego teraz mamy tylko pieska " tak się strasznie poczułam nie wiedziałam jak się zachować powiedziałam że to straszne i że widocznie bóg tak chciał a ona tak dziwnie na mnie spojzała ... wstyd mi do niej jechac w sobote :/ czy słusznie ??? jak byscie sie zachowały na moim miejscu ???

upppppp

co o tym myślicie czy mam racje że sie głupio czuje teraz???

Nie Twoja wina kochana. Chciałaś dobrze. Chciałaś nawiązać nić porozumienia między Wami. Chciałaś pogłębić wasze stosunki. To bardzo istotne relacjach międzyludzkich. Chciałaś utworzyć ciepło, ten czar wzajemnego szacunki i zrozumienia. ALe nie wyszło :(

Gość gbw
"widocznie bóg tak chciał" Ja na Twoim miejscu bym powiedziala ze nie wiedzialam i bym ja przeprosila...

Gość Zamotasuplany
Masz rację. Ja bym powiedziała zwykłe "przepraszam, nie wiedziałam".

Gość sialalalalalalaym
Mogłaś chociaż wtrącić, że przykro Ci i przeprosić, że zapytałaś.. Po drugie weź sobie korki z polskiego również :classic_cool:

Gość Iza87
Przeciez nie wiedzialas o tym. Nie przejmuj sie tak bardzo.

no tompowiedziałam potem że przepraszam i że nie wiedziałam .. ale ten tekst ze widocznie bog tak chciał był chyba nie na miejscu co nie ????

Gość Zamotasuplany
No tak niespecjalnie, mogła być niewierząca, mogła być kiedyś wierząca i odwrócić się od Boga, może mieć żal. Ale stało się.

Gość parrova
Ale ona na pewno wie, ze po prostu cie zamurowalo i nie wiedzialas, co odpowiedziec, to tak glupio wypalilas. Mozesz ja nastepnym razem przeprosic, powiedziec, ze wlasnie tak cie zanurowalo, ze wystrzelilas pierwsze glupie, co ci wpadlo do glowy, ze ci bardzo przykro z powodu jej straty i glupio z powodu twojej reakcji.

Gość doom22
nic głupszego nie mogłaś wymyślić:o bóg tak chciał :o:o i co, ona ma sie z tego cieszyć teraz? ty ciipo głupia, jak nie wiesz co powiedzieć to stul pysk