Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilma1990

Niepewność

Polecane posty

Gość ilma1990

Witam! Chyba waruję z nadmiaru informacji, ale potrzebuje opinii kogoś z zewnątrz. We wrześniu spalam z moim chłopakiem, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą i nie pękła. Od tego czasu miałam dwa okresy normalne i w terminie oraz jedne opóźniony o 18 dni. Pytanie standardowe - czy mogę być w ciąży?

Gość pijana marzeniami
skoro się zabezpieczyliściee to nie ma powodów do obaw no chyba ze gumka się zsunęła lub pękła.

pytasz poważnie??? zabezpieczałaś się, miałaś dwa normalne okresy i pytasz, czy jesteś w ciąży???

tak jak wyżej. jeśli masz wątpliwości to po prostu zrób test, kosztuje ok 10 zł nasikasz i po 3 min będziesz wiedziała.

dziwią mnie tacy ludzie... skoro mają takie wątpliwości to znaczy, że na seks chyba trochę za wcześnie , nawet nie znają zasad kiedy w ciążę można zajść a kiedy nie. Bożee widzisz i nie grzmisz

pola_12345 >> jest też na forum wątek o dziewicy w ciąży, więc takie kwestie to w zasadzie normalka ;)

Gość ja bym na twoim miejscu
szla szybko po test :/ ryzyko jest 90 % ze bedziesz w ciązy. Ale raczej będziesz....wspolczuje:)

buhaha dostała już nie jeden okres po tym jak współżyła, jezuu ludzie XliloX - widziałam ten wątek ; o