Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda1990rrrrrrrr

Czy zdażyło wam się kiedyś udawać albo skłamać że jestescie dziewicami??????????

Polecane posty

Gość magda1990rrrrrrrr

bo ja tak powiedziałam jednemu bo miał mnie chyba za kompletną szmatę ... na jednej z domówek zaczeliśmy się całować a on do mnie" masz prezerwatywy przy sobie czy ja mam skoczyc po nie do domu ???? " tak mnie zamurowało że wypaliłam że jeszcze nigdy tego nie robiłam :D przeprosił mnie na 2 dzień , tłumaczył się ze był pijany itd. i tak dalej ze soba krecimy boje sie ze wyjdzie cos z tego krecenia wiecej tzn zaczniemy ze soba chodzic a wtedy powiedziec mu prawde czy dalej sciemniac on jest chyba prawiczkiem tak mi kiedys powiedzial i ma 18 lat ... a ja miałam tylko jednego chłopaka z którym uprawiałam sex ale przez 3 lata i to dosc czesto ....

Gość magda1990rrrrrrrr
kjhkjhkjh

Gość fgdfddfgfdfgf
Liżesz się na imprezach? Nisko upadłaś. Za co on cię w ogóle przepraszał?

Gość magda1990rrrrrrrr
oj ale ja z tym chłopakiem już wczesniej kreciłam tak z 3 miesiące przed tą imprezą ale nie dziwie sie mu ze ma o mnie nie zaciekawe zdanie bo jak go poznalam to chcialam sie zemscic na moim ex i juz w 1 dzien gdy mnie poznal zdazyl mnie konkretnie poobmacywac a ja jego ;) heh chyba nie bede go wyprowadzac z tego bledu bo on jest przekonany ze robie tak z kazdym :O a to nie prawda bo tylko z nim...

Gość magda1990rrrrrrrr
uppppp