Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijana marzeniami

okres duuuzo przed terminem...

Polecane posty

Gość pijana marzeniami

mam 17 lat i od 6 lat miesiiaczkuje. OKres mam regularnie co 24 dni. teraz sie to zniemilo.... niedawno skoonczyl mi sie okres (róno 14 dni temu) i wtedy tez wspolzylam z chlopakiem bez jakiego kolwiek zabezpieczenia ale wyja penisa zanim sie spuscil... no i wlasnie wracajac do tego ze mialam zawsze regularnie okres.... to wlasnie skonczyl mi sie rowno 14 dni temu i teraz znow dostala.... cos mi jest czy moze tylko sie stresuje? pomozcie .. :(

nie mierząc temperatury nie masz żadnej pewności czy okres był okresem a nie krwawieniem śródcyklicznym powiązanym z owulacją, czyli dniami płodnymi. Czasem się tak zdarza, aczkolwiek nie często. Wtedy mogło dojść do zapłodnienia a teraz dochodzi do zagnieżdżenia zarodka. To jedna opcja. Druga to taka ze masz właśnie owulację i jest to plamienie owulacyjne. Zupełnie normalnie i niegroźne.

Gość pijana marzeniami
a jaka powinnam miec temperature sprawdzajac czy to okres czy nie?? bo to akurat dzis ranosie zdarzylo i nie wiem co robic

teraz to musztarda po obiedzie. Musiałabyś mierzyć temperaturę od kilku miesięcy, żeby mieć porównanie. Jednorazowe zmierzenie nic Ci nie da.

Gość pijana marzeniami
to co ja mam teraz robic??? pomocy...

Gość pijana marzeniami
zreszta nie miala bym jak co prownywac z tymi temperaturami bo od piatku mialam podwyzszona temperature od 38 nawet do 39,8 wiec nie wiedziala bym dalej nic :( pommoz :(

Gość pijana marzeniami
blagam powiedzcie ze nie jestem w ciazy