Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annad988

Proszę, pomóżcie

Polecane posty

Gość annad988

Nie wiem co mam robić, jestem studenką zaoczną i nie wiem, jak zapłacę następne czesne. Potrzeba mi 3000 zł, a sama nie mam skąd wziąć - mój facet (wydawałoby się mężczyzna mojego życia) mnie rzucił, sama muszę opłacać mieszkanie, a jest to trudne zwłaszcza, jak ma się małe dziecko na wychowaniu. Rodzice pomagają mi jak mogą, ale to nie wystarcza, sama na pracę muszę czekać do wiosny, bo trudno mi znalezc pracę z powodu mojej choroby, nie wiem, jak sobie poradze a nie chce przerywać studiów.Nie proszę o całą kwotę, bo każda suma mnie poratuje, ale jeśli znajdzie się kilka takich osób, to można już całą kwotę uzbierać. Wiem że są ludzie którym w ten sposób nie ubędzie, a mi te pieniądze bardzo pomogą, więc jeżeli znajdzie się jakaś osóbka o dobrym sercu to proszę piszcie. Wiem, wstyd mi błagać o pieniądze, ale lepsze to , niż wyjść na "ulicę"

Gość csd3
nie żartuj :O znajomych popytaj

Gość a skąd mamy wiedzieć
że mówisz prawdę???

Gość dshjgn
wez urlop dziekanski

Gość Pewnie kolejny wyłudzacz
pieniędzy. Nie mamy pewności, że mówisz prawdę.

Gość zamiast ściemniać
podnajmij mieszkanie, będziesz miała kasę na czesne proste nie oszukuj ludzi i nie szukaj naiwniakó

Gość sdfgsdhsdfg
Poszukaj sponsora,to teraz modne na tym forum :P

Gość zamiast ściemniać
taaa biedna samotna matka którą rzucił facet... i jeszcze chora na jakąś bliżej nieokreśloną chorobę.....ta choroba to pewnie lenistwo połączone z kłamliwością masz uzdolnienie do przyciągania kłopotów, nie dość że zaciążyłaś to jeszcze chorujesz nie pracujesz nie masz kasy na mieszkanie skoro studiujesz to kto zajmuje się dzieckiem ? no bo nie mieszkasz z rodzicami skoro nie masz na czynsz... coś tu ściemniasz

Gość Zamiasz pisać głupoty
na forum i robić z siebie ofiare losu weź się za robote kobieto!!! Bo za darmo nic nie dostaniesz, nawet w morde!

Gość annad988
Gdybym mogła pożyczczyc od znajomych to bym to zrobiła. ja jestem bez pracy, rodzice też mają długi, chociaz do tychczas mi pomagali razem z byłym facetem i jakoś dało rade. Chce szybko skonczyc te studia bo to mój ostatni rok i podjąć jakąś prace, bo teraz bez papierka i z epilepsją raczej niechetnie patrzą pracodawcy. Próbowałam już wszystkiego, myuślałam, że może w ten spos ób się kogoś znajdzie, widać nie, a co do naciągania macie racje - nie musicie mi wierzyć zwłaszcza teraz, gdy jest tyle wyłudzaczy w internecie. Miałam tylko nadzieję, że ktoś mi pomoże, mogłabym nawet oddać te pieniądze chociaż w ratach, jakbym już stanęła na nogi...