Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wert1

zerwanie

Polecane posty

Gość wert1

ja mam to samo rozstalismy sie 3 dni temu po 10 miesiacach bo nie chciala sie juz wiecej klocic itd zalamalem sie wtedy no poprostu nie wiedzialem co mam ze soba robic no masakra poprostu. ale na drugi dzien weszlem na jej gadu z telefonu ona o tym nie wiedziala i pisala z kolezanka ze mnie zostawila i ze nie wrocimy do siebie az tu nagle... ty Ewa wczoraj bylam sie spotkac z tomkiem , zaj**isty jest , dostalam buzi w policzek bo narazie tyle chcialam jutro w szkole dostane cos wiecej. boze jakie on ma oczy dziewczyno a ja rzucilem telefonem o ziemie wzialem drugi telefon i odrazu sms : szybko sie pocieszylas itd no i powiedzialem do niej slowo ktorego nie powinienem mowic i bardzo tego zaluje ale czlowiek pod wplywem cisnienia robi i mowi rozne rzeczy. pisalismy tam pozniej tlumaczyla sie jak kazda ale olewalem ja no to ona napisala ze sie zabije pisala mi zegnaj itd ale sie nie przejmowalem bo znam ja na tyle ze na slowach sie konczylo bo chciala to zrobic nie raz. ale ze jestem jaki jestem zmieklo mi serce i nagle obrocila to wszystko przeciwko mnie. ponizalem sie pisalem sms itd wczoraj nawet napisalem dla niej piosenke i nagralem i jej wyslalem wczesniej moja siostra jej sluchala i sie poplakala a jej mowilem ze jak przeslucha zeby powiedziala mi co i jak no mowie dobra prosilem ja w tej piosence zeby dala mi szanse jeszcze ze kocham ja nad zycie itd wyslalem ja jej mowila ze przeslucha i odp no mowie dobra czekam 15 min nic godzina nic 5 godzin pozniej nic polozylem sie spac wstalem rano nic. napisalem do niej a ona z tekstem : no moze byc moja kolezanka sie wzruszyla a ja zalamka totalna napisala mi pozniej ze nie cche ze mna pisac bo tak bedzie jej latwiej. mowie dobra a ze nie jestem jakims typem msciwym to zyczylem jej wysztkiego najlepszego zeby ulozyla sobie z nim ale zapytalem o jedno : czemu tak szybko ci przestalo na mnie zalezec i nic juz nie odp. powiedzcie mi przyjdzie taki dzien ze zateskni prawda ? kazda teskni. a ja glupi pewnie jej wybacze. bo ona sie wybawi poplacze przedemna troche i wroci. nie wyobrazam sobie bez niej zycia jest naprawde wpsaniala niesamowita cudowna wyrozumiala nie daje sobie rady z tym ze ja stracilem tyle marzen tyle planow i nagle to wszystko ppeklo jak banka mydlana. non stop o niej mysle i dodam ze dzieli nas 300 km . wszystko w domu mi ja przypomina nie jem od 3 dni nie moge spac na niczym nie moge sie skupic ona jest wszedzie !! nie wiem cor zrobic pomozcie

Gość juzekk
dobrze ci radze - nie pisz nie odzywaj sie i nie ponizaj tylko tak ona moze jeszcze zatesknic,a jak bedziesz zebral i pisal to bedzie tylko gorzej, to ciezkie ja wiem ale to najlepsze co mozesz teraz zrobic,badz facet z jajami a nie cipa

Gość wert1
ssałem ojca

dzieki wiem ze to ciezkie bo przezywam teraz niesamowite dni. nie jem od 4 dni nie spie wogole. nie zyje poprostu nie moge myslec o niczym innym. a nie odzywam sie juz do niej dwa dni nie wiem czy jeszcze ona sie odezwie ;( ale juzekk dziekuje ci :) a i jakas szmata sie podemnie podszywa ;]