Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytam m

Czemu nigdzie nie mówią o Korei?

Polecane posty

Gość tylko pytam m

To dziwne.

Gość merkiczerki
sa tylko zdawkowe informacje, za bardzo dużo o tej Korei nie ma

Gość tylko pytam m
ja zerkałam na polsat i tvn, nic nie wspomnieli, chyba, że coś przeoczyłam. to przecież poważny konflikt, a oni milczą.

Gość merkiczerki
w teleekspresie tak, tez słyszałam

bo w koe=rei caly czas cos sie dzieje caly czas ie tam tluka od lat, wiec dlatego to zadna nowosc co sie wczoraj wydarzylo wiec przestancie zjebance siac panike, juz wojna idzie , tak tak srajcie w gacie

Gość merkiczerki
wiecie co ja juz nie wiem czy mam się bać!!!ale się boję!!!

Gość ten KONFLIKT trwa
60 (SZESCDZIESIAT) lat!!!! interesowalas sie nim wczesniej? a jak 2 miesiace temu korea polnocna ostrzelala poludniowa? byl choc jeden topic?? aa nie, przeciez baba jaga, bulgarska dorotka z oz nie wspomniala akurat tej daty, nie? :O

Gość ?????
A dlaczego mieliby o tym ciągle trąbić, widać są ważniejsze sprawy na świecie i tylko wy się nakręcacie. Ludzie przestańcie siać panikę :)

Gość merkiczerki
no tak mówili że świat ich potępią i że konflikt zbrojny to ostateczność, ale któryś z rządzących tam wcale nie chce konfliktu

Gość tylko pytam m
Ludzie, nie emocjonujcie się tak. :D tylko zapytałam.

Gość merkiczerki
to 2 miesiące temu tez były jakieś ostrzeliwania? faktycznie ta wojna trwa od 1953 roku bodajże

Kurde tu na kafe pisza ze wojna bedzie. No ale od zawsze byla gdzies jakas wojna przeciez wiec to zadna nowosc. A jak bedzie nam pisane umrzec przez bombe to umrzemy o jejku predzej czy pozniej i tak umrzemy

Gość to elita czy chamy?
trzeba im wjechac na ambicje..ze zachowuja sie jak gówniarze a nie szanowani..władcy panstw. Najpierw sie rozmawia. I zawsze rozmawia. mmay 21 wiek a zatem i władcy powini cechowac sie wieksza inteligencja dyplomacja.. czlowiek inteligennty by sie zawstydził..na takie słowa..

Gość to elita czy chamy?
swiat powinien poetpiac ale i rzec ze w 21 wieku szanowani i inteligentni władcy inaczej rozwiazuja problemy, nie stiosujac konfliktow zbrojnych

Gość ta niedobra pupaa
Kurde, wczoraj tak siedzialam wieczorem i tez stracha dostalam. Wwymtyslilam zeby zrobic kompoty z jablek na zapas.... Ppelno sie marnuje i gnija na ogrodzie... :(

Gość merkiczerki
a ja wyczytałam w jakichś przepowiedniach ze w czasie tej wojny bedą Niemcy znowu chcieli Polskę podbic ale im się nie uda, a jak wybuchnie bomba atomowa to Polska bedzie w strefie zagrożonej, więc Dolny Ślask bedzie musiał byc ewakuowany

Gość na bbc i cnn pisza
:P chlopcy ida pokazac swoj e-penis :P usa wysyla na 'cwiczenia wojenne' lotniskowce na morza korei poludniowej :D pokaz sily musi byc ;)

Gość ta niedobra pupaa
a ja wyczytałam w jakichś przepowiedniach ze w czasie tej wojny bedą Niemcy znowu chcieli Polskę podbic ale im się nie uda, No to jest akurat niemozliwe. Niestety, ale jedynym realnym zagrozeniem jest wlasnie Korea Pln. TYlko nie bardzo wiem, czy jest panstwo ktore staneloby po jej stronie. Jak byl teemat o tym koncu swiata to piisalam wllasnie ze tylko Korea jest mozliwa. A maja rzeczywiscie bron jadrowa. :(

Gość merkiczerki
to były jakieś ostrzeliwania 2 miesiące temu w Korei?

Gość na bbc i cnn pisza
tak byly ostrzeliwania korei poludniowej 2 albo 3 miesiace temu. a niemcy nam zagrozic nie moga, bo laczy nas za duzo paktow, korea ani polnocna ani poludniowa tez nie!!! to ze ktos ma bombe atomowa malo znaczy :O mysliusz ze wezma ja i wysla papierowym samolotem?? tylko dwa kraje jak narazie maja sprzet ktory moze takie pociski przenosic na dalsze dystanse, sa to usa i rosja. a zwyklych rakiet sie nie bojcie w koncu amerykance postawili nam patrioty nie? :P

Gość merkiczerki
w kazdym badz razie jakoś sie boję bo tyle przepowiedni na ten sam temat jest własnie o tej III wojnie światowej