Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pam pam pam pam_x4

hahahaahhhahahahaa ale się uśmiałam

Polecane posty

Gość pam pam pam pam_x4

mam kota i psa golden retriever. pies uwielbia tego naszego kotka, jak go zobaczy to chce się z nim bawic,liże go, przytula się do niego ale że jest dużo większy to nieraz przycisnie go łapą aż kot ma dosc. teraz siedze w fotelu, obok na łóżku śpi mój psiak, drzwi od pokoju otwarte tak, że widac korytarz. a nasz kot idąc korytarzem zeby wyjsc na dwór, zajrzał najpierw do pokoju zobaczyc, tak fajnie główką czy aby napewno piesio śpi i pózniej szybko na dwór żeby tylko ten nie chciał się z nim bawic. mówie wam super to wyglądało. uwielbiam moje zwierzaki:D

Gość Rettttaaaaa
kotki są cwane, najwidoczniej ten twój juz ma dosc zabaw i woli unikac kolegi;)

Gość vcxvcx
pies meczy kota

Gość plstusiowa
moj chlopak ma 2 koty - kocice, ktora odwdziecza sie za opieke przynoszac do domu martwe ptactwo, oraz rocznego kota, ktory wyznaje milosc swojemu wlascicielowi robiac mu codziennie przed drzwiami do jego pokoju rzadka kupe:D kocham koty

Gość pam pam pam pam_x4
pies nie męczy kota. bawią się razem, nawet spią razem. wiadomo pies jest większy czasem nieumyślnie go pacnie łapą, ale wcale nie jest to męczenie

Gość gfffdfddfdfdg
Mój kot ma 15 lat, pies 5. Na początku baliśmy się jak to z nimi będzie. Jeszcze babcia narobiła rabanu, że trzeba je zamykać w osobnych pokojach (kot "tresował" psa, nie raz jebnął go łabą po głowie, ale NIGDY nie zrobił krzywdy - zwierzęta są mądre). Piesek jak podchodzi do kocicy to zawsze merda ogonkiem i "daje jej buzi" :) Pamiętam jak kiedyś spały przytulone :D Ale pies potrafi złapać kota za ucho jak przechodzi koło siatki z zakupami (mój pies pilnuje siatek w przedpokoju :O)