Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdfdf

tak bym chciala zeby ktos mnie szczerze kochal:(

Polecane posty

Gość dffdfdf

zeby tak prawdziwie sie o mnie troszczyl...zauwazyl ze zmienilam wlosy...zebym czula ze naprawde komus zalezy.. z kazdym facetem jest tak samo niby milo ale wiem ze to sztuczne na silesa slodzcy niby mowia ze sie martwia,pytaja co slychac ale wiem ze nie pamietaja co do nich mowie.Po paru miesiacach slodzenia i sciemniania twierdza ze nic nie poczuli...to po co te sciemy?:( czasami sypiam z facetami tylko poto by przez chwile poczuc sie kochana miec namiastke uczuc ale to powoduje jeszcze wiekszy bol gdy sie nie odzywaja

Gość dffdfdf
wy

Gość dffdfdf
juz nawet nie mam sily szukac...mam mase porazek za soba

Gość sypiaj dalej z kazdym
szukajac milosci a zupelnie stracisz szacunek do siebie

Spróbuj z niewidomym... tylko wtedy będziesz miała pewność, że nie poleciał na Twoją urodę. Niestety, ale powiedzenie "przez żołądek do serca" nie dotyczy mężczyzn. Naszym najbardziej czułym zmysłem w kontaktach z wami, drogie panie, jest wzrok... a więc "przez oczy do serca... faceta" ;-) Nie przykuwaj uwagi facetów swoim wdziękiem i urodą, bo będziesz przyciągać jeden typ mężczyzn ;-) Rób się na bóstwo dla tego jedynego, gdy już go poznasz i będziesz miała pewność, że nie poleciał na Twoje ciało.