Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidekx

panienka mnie olala ;/

Polecane posty

Gość bidekx

witam mam taka sytuacje ze poznalem dziewczyne w ktorej sie zakochalem spotkalem sie z nia pare razy na pizzy itp. myslalem ze wszystko jest ok i ze jej przypadlem do gustu i w koncu napisalem jej smsa ze sie w niej zakochalem a ona napisala ze bardzo mnie lubi ale wolalaby zeby bylo tak jak do tej pory. i prosze o jakas rade bo nie wiem co robic czy dac sobie z nia spokoj czy moze dalej cos probowac a jesli tak to co? bo mi cholernie na niej zalezy ;/

Gość bidekx
mamy po 15 lat

Gość bidekx
no placilem przeciez nie ona;/ ty masz 15 lat ...

no, więc dymać się od początku nie chciała. Ale nażreć się za free? Super sprawa.

Gość bidekx
haha :D

Gość bidekx
hehe jak doszedles czy tam doszlas do tego ze jestem za malym orzeszkiem dla niej? doradz mi cos a nie pier*dol mi tu

Gość do smietnikaaa
za wcześnie jej napisałeś o tym że sie zakochałeś i się wystraszyła

Gość olej
olej ją też

Gość etttttttttttttttt
stawiałes pizze a ona jadła wiec jej ten układ pasował ale na nic wiecej nie licz wykorzystywala cie jak jej sie nudzilo i dodatkowo była głodna.. tyle.. olej ją ciepłym moczem

Gość Nagi Instynkt//
zakochałes sie?:)

Gość bidekx
ej no dobra ale nie chodzilismy tylko na pizze nie jest znowu jakims tam zarlokiem. bylismy pare razy na spacerze na imprezie to mysle ze mnie nie wykorzystywala. a przewaznie to ja ja zapraszalem wiec nie ma mowy o tym ze wykorzystywala mnie jak sie jej nudzilo. ale powiedzcie dziewczyny czy jesli wy mialybyscie taka sytuacje to co powiedzialybyscie na to gdyby chloppak dalej do was startowal? zdenerowalybyscie sie? czy moze bylybyscie jednak zadowolone ze mu jednak az tak zalezy?

Gość zawsze placi ten kto zaprasza
w lesie sie wychowaliscie panowie?

Gość Nagi Instynkt//
nie ma sensu sie narzucac, chyba ze widzisz potencjał na rozwój sytuacji:)

Gość Nagi Instynkt//
hszonszcz:D

Gość Bo w tym caly jest ambaras
Zeby dwoje chciało na raz:)znałam tak przypadek jak moj znajomy startował do mojej kol az sie zakochał'dziewczyna zpankowala i go olala'chlopak dał sobie spokoj a potem nagle ona sie w nim zakochała tylko ze on juz nie byl zainteresowany'niestety często tak bywa i cos mi sie wydaje ze jesli ty olejesz ja to moze dziewczyna sie wtedy toba 'zainteresuje''powodzenia

Gość Moniczkaa111
Może po prostu traktowała Cię jak dobrego kolegę i chce żeby nadal tak zostało ;) Jeżeli dziewczynie zależy na chłopaku to przecież w końcu kiedyś chciałaby usłyszeć że się w niej zakochałeś a ona widocznie myślała o tobie tylko jak o dobrym kumplu i nic więcej.

Gość Wredna sucza
Dziewczyna się wystraszyła i pomyślała, że niezły dzieciak z ciebie. Po kilku spcerach wyznawać miłość to nie dobrze. Mówi się jedynie, ze lubisz spędzać z nią czas itd a nie od razu z takimi słowami

Gość nie no chlopcy
jak tak wam szkoda pieniazkow to mowcie kobietom zeby placily za siebie, moze jakas nie uzna was za skąpcow, a jedynie oszczednych zdobywcow. Kobiety sie nie umawiaja, gdyz chca byc zdobywane. Chyba ze zakochaly sie w jakiejs cipce to wtedy takiego zaprosza, kupią, zetrą keczup z kacika ust falbaną sukni :) i bedą zadowolone ze chlop najedzony to chlop szczesliwy, na koniec kupią mu balonik i misia:)

Gość a taka jednaaaaa24555
hehhe ogolnie sie usmiałam powiem tak..jakby koles po kilku randkach na pizzy powiedział, napisał smsa ze mnie kocha to bym sie przeraziła..bo to za szybko wsytarczy ze by pisał ze mu sie podobam, ze jestem fajna, ze sie cieszy itp

Gość faithHopeGlory
nie zapomniales dzis lekarstwa?

Gość bidekx
no spoko dziekowa. zrypalem sprawe troche i tyle;/ ale chcialbym uslyszec czy wy dziewczyny na jej miejscu chcialybyscie zeby sie do was gosciu dalej kleil czy wolalybyscie zeby sobie dal spokoj?

Gość hehe :D
Koles, miej szacunek do siebie. Skoro dala Ci do zrozumienia, ze nie mozesz na nic wiecej liczyc, niz przyjazn, to olej ja i szukaj innej, takiej ktora bedzie zainteresowana czyms wiecej, niz wypadami na pizze. Szkoda czasu na prozne ksiezniczki. Powodzenia.