Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z dylematem

co byście pomyślały o facecie, który...

Polecane posty

Poznałam ostatnio świetnego faceta. Przystojny, sympatyczny, towarzyski, inteligentny, no po prostu ideał :) Ale jest jedno ale. On nie pije w ogóle alkoholu, jest abstynentem. Nie chodzi też na żadne imprezy, do pubów, dosłownie nigdzie, jeśli chodzi o tego typu rozrywkę. Oczywiście mnie się to bardzo podoba ;) ale mimo wszystko zastanawia mnie to, dlaczego On w ogóle nie pije., jest młody, studiuje, to jest tak niespotykane, że aż trochę dziwne. Jak myślicie jakie mogą być tego powody?

moze uprawia sporty, moze nie lubi alkoholu. moj facet nie pije z takich wlasnie powodow.

Gość werrea
co za nudziarski facet :O 🖐️ trzeba od czasu do czasu się nayebać żeby było wesoło

może go w technikum koledzy w duupę dymali jak się najeebał i traume ma.

Gość Rum-cajs
to całkiem zmarnuje się w społeczeństwie i żadnego poważania mieć nie będzie :)

Gość draska
ludzie! jesli dla was niepijące osoby sa dziwne to w jakim wy domu się wyhodowałyście????????? sama jestes dziwolągiem dziewucho!

Gość branja717
ja takiego mam :D

Nie, nie jest to dla mnie dziwne. Sama prawie w ogóle nie piję, tylko przy jakiejś większej okazji jakiś toast. Po prostu jest to pierwszy facet, jakiego znam, który w ogole nie pije, dlatego trochę mnie to dziwi, i zastanaiwam się, jakie może mieć ku temu powody. Zresztą jak już napisałam, mnie się to bardzo podoba i odpowiada mi to :) jak tylko się o tym dowiedziałam, od razu zyskał w moich oczach ;)

Gość draska
''jest młody, studiuje, to jest tak niespotykane, że aż trochę dziwne. Nie, nie jest to dla mnie dziwne'' to jest to w końcu dla ciebie dziwne, czy nie jest??? bo coś mało konkretna jesteś najlepiej sama zapytaj go o powody 🖐️ ciekawe co ci odpowie:D chryste!

ewentualnie moze mial problemy z piciem kiedys, albo jest po wypiciu agresywny bo z takimi przypadkami tez sie spotkalam :P

Gość dzifny
coz za sensacja

Gość Iza87
Ja mam takiego znajomego. Towarzyski facet i bardzo inteligentny, w pracy go wszyscy uwielbiaja i kazdy z nim rozmawia na rózne tematy, ale on tez nie pije ani nie wychodzi. Siedza z zona w domu co wieczór. Ale on nie pije dlatego, ze jego ojciec byl alkoholikiem i jego brat tez jest i on po prostu ma uraz do alkoholu. Innym nie zabrania ani nie prawi moralów, ale sam nie ruszy.

Gość dzifny
powiedz takim ze nie pijesz, to stwierdza, ze jestes zaszyty 🖐️ :D

Gość razorbladecoburn
a ile ma lat? powodów może byc wiele np . choroba wątroby albo bierze leki do których nie powinno sie pic ( wiagra :D ) może duzo jezdzi autem ?

ma 21 lat. Moja znajoma nas sobie przedstawiła i właśnie powiedziala mi, że jest abstynentem i nie imprezuje.