Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsjdnadmnk

ona to znajdzie faceta nie ja :( foto

Polecane posty

Gość dfgdsgsdg
No na zdjęcia się fajnie prezentuje,ale widać że są "robione" więc autorko nie załamuj się tak ona nie jest taka śliczna :P

Gdybym umówiła się z dziewczyną z 1 zdjęcia, a przyszłaby ze zdjęcia 2, to bym powiedziała, że coś tu jest nie tak :D Spójrz na drugie zdjęcie, porównaj je z pierwszym i odkryj "potęgę" photoshopa. W cudzysłowie, ponieważ z photoshopem na twarzy nie da się wyjść na ulicę ;)

Gość dsjdnadmnk
dzieki mam dola na dodatek odezwalam sie do byego, po 2 miesiachc i mnie zbyl, k.. jak czlowiek glupi

Gość dfgdsgsdg
"na dodatek odezwalam sie do byego, po 2 miesiachc i mnie zbyl, k.. jak czlowiek glupi" Widzisz to się ciesz że to jednak twój były :) przynajmniej nie jesteś z jakimś pajacem :)

Gość Iza87
EEE, jakas zayebista to ona nie jest. Taka normalna jakich tysiace. Nie brzydka, ale nie zadna tap madl. Jak jest mila i sympatyczna to pewnie nie ma problemów ze znalezieniem faceta.

Gość dsjdnadmnk
kliknelam na sympatie i byla na 1 stronie, wiec z czym ja do ludzi... a ten byly etraz ma satysfakcje, k... jaki czlowiek glupi :(

Gość ZboczonaAniaTralalala
Photoshop WYMIATA!!!!!!!! JEEEEE!!! JEDZIEMY!!!!

Gość dsjdnadmnk
oszukiwal mnie bo chyba dzialal na 2 fronty lub wiecej... a ja sie martwie czy am prace, k... jaka glupia jestem Bozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzze

Gość razorbladecoburn
"chyba nikt nie lupi pisac o sobie" hahah lupi /?? to ja sie umówiłem z laską młodszą od tej o 5 lat a mądrzejszą :) no i ładniejszą : )

Gość razorbladecoburn
"W każdym człowieku istnieje cos takiego jak wewnętrzny desonans niespojnosc. " idiotka . próbuje pisac mądrze a pisze jak chora psychicznie 12 latka ... DESONANS KURRWA ?!

Gość razorbladecoburn
aa to w Poznaniu takie pustaki. bo ładna jest to fakt. ale głupia niezmiernie. głupia i ładna , ale ma małe cycki i gruby brzuch