Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
girl528

Mój chłopak się zmienił. Co mam zrobić?

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą 2 lata. Na początku było oczywiście super. Prawil mi komplementy, wysyłał miłe wierszyki, pisał i mówił często, że mnie kocha. Bylo widać, że mu zależy, bo i starał się. Teraz tak nie jest. Wiem początki zawsze są cudowne. Rozmawiałm z nim to mi powiedział, że przesadzam, cały czas to samo, nie zmienił się, wymyślał sobie wszystko itp. Ale ja nie czuje tego żebym była dla niego najważniejsza. :( Nie mówi mi Kocham cie, tylko zawsze mi odp ja cb też. Co mam zrobić? To moja wina? Ja wymagam za dużo? Przyznam, że nie zawsze bylo kolorowo między nami. Było trochę kłótni ale przepraszał każdy za swoje błędy, a teraz ja przepraszam i za niego i za siebie. Chyba mi za bardzo zależy.. Ostatnio nawet na nk napisała do niego dziewczyna to od razu dał jej nr gg a później tel. Tak samo z 2 innymi było tyle, ze już nr tel nie dał. Zrobiłam mu awature (przyznam, ze taka zła byłam, że mu przywaliłam i to dobrze) ale nie wierze już mu tak jak wcześniej. Wkurza go to bo zapewnia, że mnie nie zostawi i że kocha ale jakoś nie umiem w to uwierzyć.. Ja też święta nie jestem, ale co mam zrobić żeby był taki jak wcześniej? Okazywał mi tą miłość.. Nie pokazywać mu, że mi zależy? Pomóżcie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować