klaudia-03.09-bez podszywów 0 Napisano Listopad 24, 2010 Czy ktoś stosował obydwa kremy? Jeśli tak to jakie są wasze opinie na ich temat? Który według was jest lepszy i skuteczniejszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ciągu zdaje się 7 dni Napisano Listopad 24, 2010 nie lubie tej firmy, mam uczulenie na ich kosmetyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Listopad 24, 2010 z la roche? uwielbiam ich dermokosmetyki:) efaklar ka stosowalam-byl dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia-03.09-bez podszywów 0 Napisano Listopad 24, 2010 Tak;) z la roche:) Mi dermatolog przepisała effaclar duo ale gratis dostałam małą próbkę effaclaru k. Ten duo średnio mi pomaga ale wyczytałam dziś na forum, że podobno effaclar k jest dużo skuteczniejszy dlatego chce znać wasze opinie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Listopad 24, 2010 duo nie stosowalam ale effaklar k jest bardzodobry lubie tez zel do mycia twarzy dla mnie najlepszy z zeli do cery tlustej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia-03.09-bez podszywów 0 Napisano Listopad 24, 2010 Ja też mam żel z la roche -posay Jak dotąd najlepszy żel jaki miałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbbbbboli Napisano Listopad 24, 2010 duo jest super, k nie stosowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia-03.09-bez podszywów 0 Napisano Listopad 24, 2010 Jakie były u was widoczne efekty po tych effaclarach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miluskamiluskamili Napisano Marzec 19, 2011 up up czy ktos moze ocenic, ktory wybrac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach