Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja stosowałam emolium

bobovita czy nestle?? ktore kaszki podajecie swoim dzieciom??

Polecane posty

:)

Gość dolores amores
bobovita

Gość Zwykłe kasze sklepowe bez
sacharozy, sztucznych aromatow, barwnikow i shitu.

Zdecydowanie bobovita, Mały nie chciał jeść nestle, nawet obiadek z bobovity tak mu smakował,że wciągnął cały słoik. Wydaje mi się,że mają jakieś smaczniejsze to jedzonko niż np. hipp, gerber, nestle

Bobovita bezmleczna.Kupuje w Pl sklepie..Moja pije nutramigen i mi pasuje,ze ona taka slodka jest bo to mleko jest okropne..;)

Gość agnaaaaaaaa
bobovita bo nestle ciagnie sie jak guma i maja strasznie stuczny sma;/

Gość nestle tylko nestle
bobovita to sam cukier

Gość reksio
Tylko hipp

Nie przesadzajcie,zawsze beda zalety i wady ktorejs z nich.Ja pracoalam w nestle i to jakie warunki higieny maja w fabrykach,ma sobie wiele do zyczenia..Natomiast o Boboviecie nic nie wiem..DLatego kupuje :P

Gość ...123
Wiecie że w polskich kolorowych smakowych kaszkach jest sacharoza? Wiecie ze prawie nigdzie indziej na świecie nie jest dodawana do dziecięcych posiłków poniżej 12 miesiąca? Wiecie że jest tak szkodliwa jak sól? Dlaczego nie jest zakazana i polscy producenci mogą sprzedawać słodzone produkty dla niemowląt?

kurcze bo ja sie zastanawiam czy nie zmienić synkowi kaszek, w tej chwili wcina nestle, bo po kleiku ryżowym bobovity mi wymiotował. ale wydaje mi się ze bobowita ma lepsze smaki

Gość Te emolium, a nie mozesz
zamiast smakowych rozwalic dziecku widelcem ze dwa slodkie owoce na talerzuku i zmieszac ze zwykla naturalna kaszka? Badzze rozsadna. Nie karm dziecka shitem.

Gość paolaola
po co dawać sztuczną kaszkę ze sklepu? Jest tyle pysznych kasz do wyboru, które są zdrowe: jaglana, gryczana niepalona, kleik ryżowy z ryżu brązowego.

ja daję nestle zdrowy brzuszek, nie zawierają sacharozy i robi się je na mleku modyfikowanym albo preparacie mlekozastępczym w przypadku alergików

Gość xxxxxxyyy
Holle - sa nieslodzone i pelnoziarniste, a tak poza tym zwykla owsianke lub muesli (kaszy manny nie lubi), ryz na mleku i kasze jaglana na slodko czyli z bakaliami (to bez mleka)

Gość gość
Nestle, bo ma mniej cukru. Ale i tak, jak mam dostęp do kuchenki, to staram się raczej dawać mannę ze startymi owocami. Wszystkie te kaszki ryżowe są tak słodkie, że aż mnie skręca.