Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huihiu

Kasia odpadla - jooooooool:D:D

Polecane posty

Gość tereferkadsagrfdsg
Paulina sie tez nie nadaje. Caly czas gra bidulke. Nie zna angielskiego. Nie pasuje do swiata modelek. Ola i ania sa najlepsze. Skromne a jednoczesnie profesjonalne. Swietnie wychodza na zdjeciach i na wybiegu.

Gość nie wierze w to normalnie
no fakt Pauliny to ja nie widze w świecie modelek, chociaż specem nie jestem. Ola albo Ania to pewne

Gość jakamaka12
moim zdaniem najgorzej prezentuje się i chodzi ta cała królowa dramatyzmu - paulina. bezkonkurencyjne są Ola i Ania, z większym naciskiem na Anię.. bosko na zdjęciach wychodzi i jest taka autentyczna, emocjonalna. ola już bardziej cicha. paulina powinna już dawno wylecieć. na tych fotach w medliolanie i beznadziejnie chodziła i wyszła.

Gość jakamaka12
paulinka to jakaś porażka..już liczyłam że wyleci

Gość kaska to obcy
:P:D

Gość popka12
Ola świetna jest, tylko jak mówił tamten gość, za niska, pewnie Anka wygra ma idealne ciało, z gęby nie jest tak ładna jak Ola czy Paulina, ale modelka to przede wszystkim ciało, sylwetka, a twarz zawsze da się wyretuszować, zrobić dobry makijaż...

Gość popka12
Nie widzieliscie jaki Kaśka miala łeb, płytki mogłaby nim zbijać Nie powiem, buźka przyjemna, ale proporcje miała zachwiane...

Paulina się nie nadaje na modelkę, nawet jesli wygra nie poradzi sobie, nie zna języków obcych, nawet podstaw angielskiego, nie jest przebojowa, a modelka musi byc przebojowa, jak ją wywalą oknem musi wrócić chociazby przez komin. A Paulina jest zbyt niesmiała, ma opory przed rozbieraniem się i pracą z modelami, jest zahukana ciągle robi z siebie szarą mysz ze wsi, za granicą nikt jej nie będzie żałował, nikt nie poleci na jej łzy.

Gość WRZUĆ fotke to ci powiemy
też nienawidze tej Pauliny od początku mi sie nie podobała, niska, ma blade ciało w pieprzykach fuuuj, do tego ma twarz jak srający ratlerek :/ dopiero po umalowaniu i uczesaniu nagle jest taka WOW i ma niby potenszal , jakby mnie kurrwa umalowało stado wizażystów to bym chyba z miejsca wygrala nozzz Kasia była ładna sama w sobie, ta Ola teraz (ta niższa tak? ) jest w miare. Ania? wąskie usta, krzywy nos...okropnosc!!! a wywalili ślicznotkę Magdę :D :D Kasia i Beata to były moje faworyyki dupny program ...dżoana to chyba dlatego pauline przepycha jak ten kibel z odcinka na odcinek bo z twarzy jej psa przypomina ;D :D: D

Gość gość
Wypociny den.....