Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stock

PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Polecane posty

Gość stock

Witam. Na początku chciałabym przeprosić za temat poruszony na tej stronie (iż wiem,że nie jest to forum odpowiednie do tego) lecz mam nadzieję,że akurat tutaj dostanę jak najszybciej odpowiedź. Moje pytanie to: Czy Wojna panującą z Koreą mimo wszystko zagrozi w jakiś sposób Polsce ? Bardzo mnie to martwi,ponieważ chciałabym jeszcze pocieszyć się z życia.

Gość M a c i e k
ciesz się póki czas.

Gość stock
a czy mogę dostać odpowiedź na moje pytanie?

nie nakręcaj się. Czytasz szmaciarskie gazety, a szmaciarskie gazety robią sensację z byle gówna. To nie pierwszy i zapewne nie ostatni taki incydent w tamtym rejonie. Związany tym razem ze zmianą władzy w KRLD i pokazaniem jaki synek Kim Dzong Ila jest mocny i silny. Lokalne media piszą, że południe jest w stanie najwyższej gotowości, ale wojny nie będzie.

Gość stock
Dziękuję bardzo za odpowiedź, o wiele lepiej się czuję z tą wiadomością. :) Pozdrawiam,Dobranoc

Gość qwertyurtjgf
póki co - nie . Nigdy nie wiadomo .

Gość stock
Hmm. Sądzę jednak,że może to byc duży spór.. Po 1 - ta cała "babka",która jest prorokiem przewidziała bardzo niebezpieczną wojnę dla wielu krajów. Polska też! Po 2 - Jeżeli wkroczy NATO, to Polska też, a to raczej prawdopodobne...