Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LNK88

NIEWAŻNY DOWÓD I KOŃCZĄCY SIĘ PASZPORT

Polecane posty

za tydzien lece do pl ale mam pewne obawy. otóz. mam nie wazny dowód (lece go wymienic) a paszport mi sioe konczy w lipcu 2011. czy mogę mieć jakieś problemy na lotnisku? tutaj lub w pl? teraz jak bede leciała i w drodze powrotnej?

czytalam na jakims forum ze niektore kraje akcetuja paszporty z 3 miesieczna data waznosci lub polroczna. i dlatego mam watpliwosci. poza tym wiadomo ze paszport ma juz 10 lat i na zdjeciu nie jestem do siebie podobna. bylam swiadkiem zdarzenia, jeszcze w pl jak chłopak musial pokazywac inny dokument ze zdjeciem zeby potwierdzic dane i tozsamosc.

do pl mozesz wrocic na przeterminowanym paszporcie i dowodzie ale wyjechac z pl juz nie

piszesz ze lecisz wymienic dowd wiec mozesz wracac na dowodzie nie potrzebny ci paszport

Gość smierdzacy klocek
to ograniczenie do 3 miesiecy nie obowiazuje w UE. mozesz jechac spokojnie. ja mialam paszport wazny jeszcze 2 tygodnie i nie bylo problemu

Gość a moim zdaniem...
uk jest w EU jakbys nie zauwazyla

Gość a moim zdaniem...
poza tym sama napisalas, ze czytlas o ograniczeniach do 6 miesiecy, a Twoj paszport jest wazny znacznie dluzej.