Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukaszzzzzzz

Jest w ogóle szansa, żeby umówić się przez net na Sylwestra z nieznajomą?

Polecane posty

Gość Łukaszzzzzzz

I spędzić np go gdzieś w górach? Myslicie, że znajdzie się jakaś kobieta, która jest samotna i która by chciała spędzić sobie 2-3 dni w górach z facetem, którego nie ciągnie do imprez ani tego typu rzeczy tylko chciałby spędzić z kimś sylwestra a nie ma z kim? Nie mówię, że szukam tu i teraz. Pytam tylko czy uważacie, że takie coś jest wykonalne.

Gość a masz zamówiony jakiś
nocleg w tych górach? :>

Gość Łukaszzzzzzz
może i mam ;) Ale rozmawiamy czysto teoretycznie. Jest na to szansa czy nie?

Gość szansa jest zawsze desperacie
jak cię serem z kroku zarzuci to fajerwerków nie zobaczysz kretynie:D

Mała szansa moim zdaniem... wątpię, by kobieta miała aż tyle zaufania do nowo poznanego faceta.

Musiałbyś ją znaleźć już teraz i spotkać się z nią kilka razy przed Sylwestrem. Szukaj.

Gość ja tylko
Trochę to ryzykowne, tak z nieznajomym. Jakaś samotna laska musiałaby być nieźle zdesperowana.

Gość Someone...
Kiedyś pojechałem tak z jedną dziewczyną w góry na tydzień, a znaliśmy się zaledwie kilka tygodni. Było naprawdę romantycznie, a dziewczyna została moją żoną. To były jeszcze inne czasy. Teraz kobiety boją się i nie ma szans na taki wypad z nieznajomym. Ale trzeba przyznać, że gdy poczujecie chemię, to jest jeden z najromantyczniejszych scenariuszy, jaki można sobie podarować :-) Polecam.

Gość Someone...
Aha, to było nasze pierwsze spotkanie wtedy... to nie żart.

Gość NimfaBed
someone - gratuluję naiwnej żonki.

Gość a masz zamówiony jakiś
wszystko zależy od tego, czy masz ten nocleg :classic_cool:

Gość plepleple
Ja, ale tylko z twoją mamą :P

Nimfa, to się nazywa kobieca intuicja. Naiwność jest wtedy, gdy dasz się nabrać na przekręt i pozwolisz się wkręcić. Ona dzięki temu zyskała niezapomniane wrażenia i przeżycia... a nie jak wiele dziewczyn na kafe, siedzi i płacze, że są takie samotne, a boją się swojego cienia... nie mówiąc już o randkach.

Gość NimfaBed
To się dokładnie nazywa NAIWNOŚĆ bejbe, do tego doszło w przyp. Twojej żonki SZCZĘŚCIE że nie trafiła na psychola!!! Tacy istnieją od dawien dawna, nie od ostatnich 20 lat.

To się dokładnie nazywa intuicja, bejbe :-) Psychola wyczujesz na kilometr, po rozmowach przez telefon, na którym wisieliśmy po kilka godzin dziennie. Nawet, jako facet jestem w stanie szybko wyczuć, gdy ktoś robi sobie jaja lub też ma szczere zamiary. ... a szczęście nie ma tu nic do rzeczy, zaufaj mi :-)

Gość NimfaBed
Nie zaufam, mam przykład z podwórka. Koleżanka poznała, swoją drogą prawiczka, którego rozprawiczyła. Też gadali całymi dniami, ba - mieszkali nawet ze sobą! Po 4 miesiącach wzięli ślub, sielanka trwała rok, potem się rozeszli. Pozew rozwodowy wniósł ON. Ona nie miała nic przeciwko temu. I co się okazało? Po rozwodzie nachodził ją, prześladował aż przez 5 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Policja wzywana była co rusz bo wystawał po klatkach schodowych itp. Jednym słowem psychol. Ona wyjechała za granicę (on nic nie wie) i do dziś co widzę nie raz, wystaje za skwerkiem obserwując jej (byłe) mieszkanie. Także spokojnie z tym wszystkim, bo psychole są wśród nas.